100%NL Magazine Patricia Paay
Zie ook:
Delen

Patricia Paay deelt een foto met haar grote steun en toeverlaat

Patricia deelde gisteravond een liefdevolle foto samen met haar man Robbert Hinfelaar op haar Instagram pagina. Met helaas, een minder vrolijk bericht onder de foto…

 

Tegenslag

Patricia ligt nog steeds in het ziekenhuis en inmiddels ook weer aan het infuus. Helaas moet zij deze week wederom geopereerd worden, vanwege complicaties in haar heup. Toch houdt de positieve zangeres de moed erin en hoopt zij met deze laatste operatie weer volledig te kunnen herstellen.

Ongeveer twee weken geleden belandde Patricia onverwachts in het ziekenhuis door een complicatie aan haar heup. Zij deelde toen een optimistisch bericht en foto van zichzelf in het ziekenhuis. “Hopelijk mag ook het infuus er vandaag af, ben blij met wat meer bewegingsvrijheid de komende tijd. Voor nu nog overleg of ik komende week naar een andere locatie kan om wat meer te revalideren, dus dat is heel positief”. Helaas kwam zij vandaag dus met heel ander nieuws.

Sterkte en beterschap voor Patricia

Haar volgers wensen haar veel sterkte en beterschap. Zo reageert Connie Witteman op het bericht met: “Omg. Wat een teleurstelling voor je/ jullie, ik wens je heel veel sterkte en van harte beterschap, op naar een goed herstel. Grote lieve kus, Connie”. Ook Heleen van Royen reageert met: “Het zit niet mee! Heel veel sterkte, lieve Patricia. Fijn om Robbert aan je zijde te hebben. Hou je goed!”

Bron en Beeld: Instagram Patricia Paay.

Delen

Meer over Patricia Paay

TRIEST NIEUWS: De moeder van Patricia Paay is overleden
TRIEST NIEUWS: De moeder van Patricia Paay is overleden
ZIEN: Patricia Paay deelt onherkenbare foto uit de oude doos
ZIEN: Patricia Paay deelt onherkenbare foto uit de oude doos
Lees alle artikelen over Patricia Paay