100%NL Magazine Patty Brard
Zie ook:
Delen

Patty Brard blaast volgers omver met sexy foto van vroeger

Patty gaat regelmatig terug in de tijd met een foto uit oude doos. Dit keer is het een prachtige foto, waarop zij bijna onherkenbaar is. Wauw!

Patty Brard

Patty kennen we allemaal wel als goedlachse en supergezellige tv-persoonlijkheid. Maar jullie wisten waarschijnlijk niet dat Patty helemaal geen Patty heet. De echte naam van Patty is namelijk Petula Louise Brard. Die zag je waarschijnlijk niet aankomen! Ze vond de naam Petula vreselijk en heeft er later Patty van gemaakt. De ouders van Patty hebben haar vernoemd naar de Engelse zangeres Petula Clark.

Patty is alweer ruim 8 jaar getrouwd met haar grote liefde, Antoine. Uit een eerdere relatie kreeg Patty een dochter, Priscilla. Moeder en dochter hebben jaren geen contact gehad, maar dat de ruzie is sinds vorig jaar gelukkig verleden tijd.

Foto van vroeger

Patty duikt vaak de fotoboeken in om herinneringen op te halen van mooie momenten uit het verleden. Dit keer is het een foto waarop zij bijna onherkenbaar is. Met een groot bos krullen en mooi gelakte nagels poseert zij voor de camera. ‘Één van mijn favoriete foto’s ooit’, schrijft zij eronder. Volgers geven haar daar gelijk in. ‘Waanzinnige foto Patty’ en ‘Jij bent en blijft een mooie vrouw’, zijn wat reacties. Prachtig Patty!

https://www.instagram.com/p/CtLpnU-skS7/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Patty Brard.

Delen

Meer over Patty Brard

VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
Patty Brard onthult: 'Misschien was ik er wel niet meer geweest'
Patty Brard onthult: ‘Misschien was ik er wel niet meer geweest’
Lees alle artikelen over Patty Brard