100%NL Magazine Patty Brard
Zie ook:
Delen

WAUW: Patty Brard overladen met complimentjes na delen van jeugdfoto

Patty gaat regelmatig terug in de tijd met een prachtige jeugdfoto. Op de foto die zij nu deelt, ontvangt zij heel veel leuke reacties.

Patty Brard

Patty kennen we allemaal wel als goedlachse en supergezellige tv-persoonlijkheid. Maar jullie wisten waarschijnlijk niet dat Patty helemaal geen Patty heet. De echte naam van Patty is namelijk Petula Louise Brard. Die zag je waarschijnlijk niet aankomen! Ze vond de naam Petula vreselijk en heeft er later Patty van gemaakt. De ouders van Patty hebben haar vernoemd naar de Engelse zangeres Petula Clark.

Hereniging

Na jaren geen contact te hebben gehad met haar dochter, liet Patty in 2020 weten dat het contact met haar dochter Priscilla hersteld is. “We hebben elkaar teruggezien, vastgehouden en urenlang gesproken”, vertelt Patty aan ‘Privé’. Dit was jarenlang Patty’s grootste wens. Dit schreef zij ook in haar biografie.

Prachtige foto uit jeugd

Patty en Priscilla zijn inmiddels niet meer van elkaar te scheiden en het zijn beste vriendinnen. Nu Priscilla in Thailand is, mist Patty haar dan ook enorm. De presentatrice blikt terug op vroeger met een bijzonder mooie jeugdfoto. ‘Uit de oude doos! Ben zo blij dat je op dit moment zo geniet op jullie vakantie in Thailand lieve schat! Ik mis jullie wel hoor, maar het is jullie zo gegund en met kerst weer allemaal samen! En zoals je ziet: wij denken altijd aan jou!’, schrijft Patty erbij.

Volgers reageren massaal onder deze foto. ‘Wauw wat een schitterende foto’, ‘Aah wat mooi en lief. Koesteren’ en ‘Prachtige foto zoooo mooi… Only love’, zijn wat reacties. Het is inderdaad een hele mooie foto uit de oude doos.

https://www.instagram.com/p/Cz_28u9s_2U/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Patty Brard.

Delen

Meer over Patty Brard

VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
Patty Brard onthult: 'Misschien was ik er wel niet meer geweest'
Patty Brard onthult: ‘Misschien was ik er wel niet meer geweest’
Lees alle artikelen over Patty Brard