Patty Brard in tranen: 'Het is veel allemaal!'
Zie ook:
Delen

Patty Brard in tranen: ‘Het is veel allemaal!’

Patty Brard neemt momenteel veel hooi op haar vork en dat werd nu even iets té. Toch slaan zij en Antoine zich er doorheen.

Patty Brard

Patty kennen we allemaal wel als goedlachse en gezellige tv-persoonlijkheid. Maar jullie wisten waarschijnlijk niet dat Patty helemaal geen Patty heet. De echte naam van Patty is namelijk Petula Louise Brard. Die zag je waarschijnlijk niet aankomen! Ze vond de naam Petula vreselijk en heeft er later Patty van gemaakt.

Patty is al ruim 8 jaar getrouwd met haar grote liefde, Antoine. Uit een eerdere relatie kreeg de presentatrice een dochter, Priscilla Nasi. Moeder en dochter hebben jarenlang ruzie gehad, maar zij hebben enkele jaren geleden de hand geschud en gaan tegenwoordig als vriendinnen door het leven.

Traantjes tijdens ontbijt

Het is duidelijk dat Patty niet van stilzitten houdt en zij doet daarom zoveel mogelijk tegelijk. Toch heeft de presentatrice nu door dat zij iets téveel hooi op haar vork neemt. Patty en Antoine zijn alweer 17 jaar samen en omdat Antoine vandaag jarig is, deelt zij een bericht over deze rommelige periode. ‘Het is veel allemaal! Twee verhuizingen, deadlines, werk, stress etc. etc. Maaaaaaar we flikken t gewoon weer saampjes al 17 jaar! Vandaag is mijn lieve man jarig en t was een ontbijtje met wat stress traantjes aan beide kanten, maar hé we zijn ook maar mensen he?! Filtertje erover voor deze keer was wel ff nodig.. ik leek wel een rooie kool, dus met de groeten van Hak. Van harte lieve @antarctic_architect Ik hou van jou to the moon and back!’, schrijft Patty onder een foto met Antoine. Denk aan jezelf, rust goed uit en geniet van elkaar, Patty en Antoine!

 

Bron en Beeld: Instagram Patty Brard.

Delen

Meer over Patty Brard

Goede vriendin Patty Brard: 'We hebben een relatie met elkaar gehad. Een liefdesrelatie'
Goede vriendin Patty Brard: ‘We hebben een relatie met elkaar gehad. Een liefdesrelatie’
Emotionele Patty Brard open over het gemis van dochter Priscilla
Emotionele Patty Brard open over het gemis van dochter Priscilla
Lees alle artikelen over Patty Brard