100%NL Magazine Patty Brard
Zie ook:
Delen

Patty Brard maakt tongen los met nieuwe look: ‘Tina Turner is back’

Patty deelde gisteren een foto van zichzelf en zij ontvangt er on-ge-loof-lijk veel positieve reacties op.

Patty Brard

Patty kennen we allemaal wel als goedlachse en supergezellige tv-persoonlijkheid. Maar jullie wisten waarschijnlijk niet dat Patty helemaal geen Patty heet. De echte naam van Patty is namelijk Petula Louise Brard. Die zag je waarschijnlijk niet aankomen! Ze vond de naam Petula vreselijk en heeft er later Patty van gemaakt. De ouders van Patty hebben haar vernoemd naar de Engelse zangeres Petula Clark.

Nieuwe look

Patty straalt momenteel als nooit tevoren en zij ziet er echt onwijs goed uit. Op Instagram plaatst zij een foto van zichzelf met een grote glimlach op haar gezicht. ‘Nee nee jongens en meiden het is geen pruik! Het zijn wel extensions (blonde banen) en inderdaad met een pony en t kan nog omhoog ook! Lekker een speciale look voor een speciaal programma waar ik nog niets over mag zeggen! I love it!’, schrijft Patty erbij.

Onder deze foto ontvangt Patty onwijs veel positieve reacties en veel mensen vinden haar op een bekend iemand lijken. ‘Beeldschoon, je lijkt hier op Tina’, ‘Tina Turner is back!!’ en ‘Wahaha ik vroeg aan mijn man, wie denk je wie dit is! Tina Turner natuurlijk’, reageren wat mensen. ‘Wow pat je word met de dag jonger’ en ‘Een geweldig plaatje, mooie uitstraling!’, schrijven twee andere mensen. Patty ziet er inderdaad héél goed uit en ook wij vinden haar op Tina Turner lijken.

https://www.instagram.com/p/C38SojdM4Db/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Patty Brard

Delen

Meer over Patty Brard

Patty Brard onthult: 'Misschien was ik er wel niet meer geweest'
Patty Brard onthult: ‘Misschien was ik er wel niet meer geweest’
Patty Brard legt dieetgeheim op tafel: 'Niet echt sensationeel'
Patty Brard legt dieetgeheim op tafel: ‘Niet echt sensationeel’
Lees alle artikelen over Patty Brard