100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Patty Brard gaat verhuizen en showt nieuwe woning: ‘Het constante vakantiegevoel!’

Patty gaat haar woning in Ibiza combineren met haar nieuwe villa in Almere. Zij laat haar volgers alvast zien hoe dit paleisje eruit komt te zien.

Patty Brard

Patty kennen we allemaal wel als goedlachse en supergezellige tv-persoonlijkheid. Maar jullie wisten waarschijnlijk niet dat Patty helemaal geen Patty heet. De echte naam van Patty is namelijk Petula Louise Brard. Die zag je waarschijnlijk niet aankomen! Ze vond de naam Petula vreselijk en heeft er later Patty van gemaakt. Patty is al ruim 8 jaar getrouwd met haar grote liefde, Antoine. Uit een eerdere relatie kreeg de presentatrice een dochter, Priscilla Nasi. Moeder en dochter hebben jarenlang ruzie gehad, maar zij hebben enkele jaren geleden de hand geschud en gaan tegenwoordig als vriendinnen door het leven.

Nieuwe woning

Patty, Antoine en de honden wonen al jaren op het zonnige Ibiza. Toch heeft het stel al die tijd ook een woning in Nederland gehad, omdat zij regelmatig terugkeren voor werk en andere bezoeken. Vorig jaar zomer heeft het stel hun villa in Nederland te koop gezet, maar daar is een prachtig, nieuw huis voor in de plek gekomen. Op Instagram deelt Patty wat foto’s van hoe hun nieuwe woning eruit komt te zien en het is werkelijk bijzonder. ‘Yessss! Het is officieel! We gaan verhuizen naar Almere Duin! Kleiner maar toch heerlijk vrij! In de duinen, vlakbij t strand en de jachtwerf! Heerlijk voor de hondjes en een top combinatie met Ibiza! Het constante vakantiegevoel! We zijn over the moon van blijdschap en voor iedereen met een vooroordeel bij t horen van de naam Almere: vooroordelen zijn zo 2001! Wij zijn er zooooooo gelukkig mee en gaan er een paleisje van maken! Hier vast een voorproefje!’, schrijft zij eronder. Wat een gigantische woning is dit en wat ziet het er mooi uit vanbuiten, maar ook vanbinnen. Hopelijk gaat het stel hier volop genieten van hun toekomst samen..

Bron en Beeld: Instagram Patty Brard.

Delen

Meer over Patty Brard

Patty Brard maakt volgers aan het lachen met nieuw kapsel
Patty Brard maakt volgers aan het lachen met nieuw kapsel
VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
VA VA VOOM: Patty Brard deelt foto in zwemkleding en straalt enorm
Lees alle artikelen over Patty Brard