Na portretfoto's Lovi, deelt Monique ook práchtige foto's van zoontjes
Zie ook:
Delen

Na portretfoto’s Lovi, deelt Monique ook práchtige foto’s van zoontjes

Eerder deze week smolt heel Nederland al weg bij de portretfoto van Monique's dochter, Lovi. Nu volgen mooiste foto's van haar zoontjes.

Monique Smit

Monique Smit is een naam die direct een glimlach op het gezicht van velen tovert. Met haar aanstekelijke lach en vele talenten is ze een graag geziene BN’er. Monique is een zeer veelzijdige entertainer die moeiteloos een feesttent op zijn kop zet, terwijl ze met hetzelfde gemak de voetjes van talloze kleine kindjes van de grond krijgt. Never a dull moment met Monique!

Gezin

De altijd lachende blondine heeft het niet alleen druk met haar carrière, maar ook met haar gezinsleven. Samen met haar partner Martijn Molleman heeft Monique drie kinderen: Noah, Luca en Lovi. De balans tussen werk en privé is niet altijd even eenvoudig voor Monique, maar toch weet ze alle ballen steeds maar weer hoog te houden. Ze deelt vaak momenten uit haar gezinsleven op social media, waardoor fans een kijkje krijgen in haar wereld als moeder en partner. Monique is een supermama!

Portretfoto’s

Monique’s kinderen zijn stuk voor stuk heel lief, ondeugend en knap. Monique heeft onlangs wat portretfoto’s van haar kinderen laten maken en de foto van Lovi deelde zij eerder deze week al. Vrijdag kwamen de foto’s van Noah en Luca online en ook die zijn práchtig. Hier mag Monique ongelooflijk trots op zijn.

Bron en Beeld: Instagram Anne Weidinger

Delen

Meer over Monique Smit

ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
ZIEN: De állermooiste vakantiekiekjes van Monique Smit en haar gezin
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
WOW: Monique Smit verrast volgers met compleet nieuwe look
Lees alle artikelen over Monique Smit