PRACHTIG: Meegenieten met Miljuschka's vakantiegeluk
Zie ook:
Delen

PRACHTIG: Meegenieten met Miljuschka’s vakantiegeluk

Miljuschka heeft wat pech gehad deze vakantie, maar gelukkig blijft zij lachen en maakt zij er het beste van. Van deze foto's worden wij zo blij.

Miljuschka

Miljuschka Witzenhausen is ongetwijfeld een van de meest veelzijdige en charismatische persoonlijkheden in de Nederlandse media. Met een rijke carrière die varieert van acteren tot koken, heeft Miljuschka zichzelf gevestigd als een ware culinaire koningin van Nederland. Haar gerechten, zowel verrukkelijk als toegankelijk, hebben de harten en magen van het publiek over het hele land veroverd.

Vakantiegeluk

Miljuschka was, net als heel veel andere mensen, samen met haar gezin op vakantie. Zij genoten in Ibiza en aan de foto’s te zien, was het een fantastische reis. Wel brak Miljuschka opnieuw haar enkel tijdens deze trip, maar ondanks alles kan zij bijven lachen. Zij heeft er het beste van gemaakt en daar deelt Miljuschka een reeks foto’s van. Wij zien een dolgelukkig gezien en hier worden wij zo blij van. Heerlijke vakantie. Dat is jullie zo gegund, Miljuschka!

Bron en Beeld: Instagram Miljuschka Witzenhausen.

Delen

Meer over Miljuschka

ZIEN: Miljuschka getrouwd met haar grote liefde Philip
ZIEN: Miljuschka getrouwd met haar grote liefde Philip
Zoon van Miljuschka Witzenhausen belandt in het ziekenhuis: 'Wachten geblazen'
Zoon van Miljuschka Witzenhausen belandt in het ziekenhuis: ‘Wachten geblazen’
Lees alle artikelen over Miljuschka