100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

PRACHTIG: Nienke Plas en Resley stralen op huwelijksfoto’s

Nienke en Resley straalden deze dagen als nooit tevoren. Wat zagen zij er prachtig uit zeg!

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: het is iedere keer weer smullen. Voorheen deelde Nienke veel foto’s en video’s waarop haar kinderen in beeld te zien waren, maar dit doet zij al een tijdje niet meer.

Gezin

Samen met haar man Resley Stjeward heeft Nienke drie prachtige kinderen: Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley. Eind 2022 beviel Nienke van haar dochtertje Harley, maar niet lang daarna bleek dat Harley een aangeboren hartafwijking heeft. Een spoedoperatie volgde in januari. Een spannende tijd voor het gezin van Nienke Plas, maar gelukkig gaat nu alles goed met Harley.

Huwelijksfoto’s

Afgelopen dagen genoten Nienke en Resley van een huwelijk in het buitenland. Nienke deelt een reeks huwelijksfoto’s waarbij zij en Resley stralen, maar ook haar vriendinnen staan er prachtig op. De aankleding van het hele huwelijk is zó mooi. Dit is echt een sprookje. ‘Baby let’s get married. Heel vervelend dat dit nu de maatstaaf is. Dit wordt lastig toppen!’, schrijft Nienke eronder. Het is inderdaad moeilijk om zoiets te overtreffen. Wat een droomlocatie is dit en wat zag iedereen er prachtig uit.

https://www.instagram.com/p/CxLbCGwogH6/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

AAWH: Smelt weg bij de állerliefste foto's van Nienke Plas' kinderen
AAWH: Smelt weg bij de állerliefste foto’s van Nienke Plas’ kinderen
Binnenkijken in de pas verbouwde villa van Nienke Plas!
Binnenkijken in de pas verbouwde villa van Nienke Plas!
Lees alle artikelen over Nienke Plas