100%NL Magazine Anouk
Zie ook:
Delen

Prachtig nieuws voor Anouk en Dominique: ‘Het grootste geschenk van god’

Anouk is al heel wat jaren gelukkig met haar Dominique. Vandaag deelde zij een reeks mooie foto's met een bijzondere tekst over hem.

Anouk

Sinds haar gigantische hit ‘Nobody’s Wife’ in 1997 kunnen we in Nederland niet meer om rockchick Anouk heen. Ze scoorde hit na hit. De afgelopen jaren zagen we Anouk ook meer op tv, als coach bij The Voice of Holland.

Naast haar werkzaamheden is Anouk ook nog eens moeder van 6 kinderen en getrouwd met haar grote liefde, Dominique. Benieuwd hoe de kinderen van Anouk er vandaag de dag uit zien? Dat zie je hier!

Grootste geschenk

Anouk trouwde in 2022 met de liefde van haar leven, maar het stel is al veel langer samen. 9 jaar om precies te zijn. Op Instagram deelt Anouk een reeks prachtige en intieme beelden met Dominique en daarbij schrijft zij: ‘We hebben negen jaar volbracht in een sprint. Voor mij ben je in alle opzichten perfect en het grootste geschenk van God. Fijn 9e jubileum voor ons. Ik hou van je.’ Wat een onwijs lieve woorden zijn dat van Anouk. Het geluk spat van de foto’s af en je ziet dat Anouk en Dominique nog net zo verliefd op elkaar zijn dan 9 jaar geleden. Prachtig stel!

Bron en Beeld: Instagram Anouk

Delen

Meer over Anouk

Anouk laat van zich horen na schokkend bericht en ontvangt lovende reacties
Anouk laat van zich horen na schokkend bericht en ontvangt lovende reacties
HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op
HUH? Anouk deelt schokkend bericht en dat roept veel vragen op
Lees alle artikelen over Anouk