100%NL Magazine Marco Borsato fotograaf

Wauw! Deze prachtige BN’er portretten van Marco Borsato moet je zien!

Wist je dat Marco Borsato niet alleen een gigantisch goede zanger is, maar ook nog eens een fantastische fotograaf? Dat bewijst hij nogmaals door deze prachtige portretten op Instagram te delen! Tijdens Vrienden van Amstel Live zet hij verscheidene muzikanten en BN'ers markant voor de camera... En dat levert deze bijzonder mooie portretten op!

Het is bijna traditie voor Marco Borsato om deze foto’s elk jaar te maken. Allen in dezelfde stijl, maar telkens met verschillende artiesten tijdens de Vrienden van Amstel Live in Ahoy. De foto’s mogen er zeker zijn!

Fotografie

Marco vond zijn liefde voor fotografie in Colombia, waar hij foto’s maakte in opdracht voor War Child, een stichting waar de zanger al jaren ambassadeur voor is. Sindsdien heeft hij zijn talenten alleen maar verder ontwikkeld!

In 2016 heeft hij meegedaan aan een seizoen van Het Perfecte Plaatje, waar hij helaas werd verslagen door Humberto Tan. In 2017 heeft hij een masterclass fotografie gevolgd op Aruba, in 2018 was hij jurylid van een fotowedstrijd voor National Geographic, en hij heeft zelfs zijn eigen foto-expositie geopend in Rotterdam! Op een gegeven moment zal zijn hobby zijn zangwerk overtreffen. Kijk maar naar onderstaande prachtige portretten!

Als jij kans wilt maken om Marco Borsato live in De Kuip te zien in juni, klik dan snel hier en doe mee met de winactie!

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.
Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

https://www.instagram.com/p/BaKUR6bgwwm/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron: Instagram | Beeld: Instagram