Rachel Hazes deelt emotioneel bericht op verjaardag André
Zie ook:
Delen

Rachel Hazes deelt emotioneel bericht op verjaardag André

Hoewel André Hazes nooit uit Rachel's gedachten gaat, is zij vandaag net iets emotioneler dan normaal. Het is tenslotte zijn verjaardag.

Emotioneel

Hoewel André Hazes al flink wat jaren uit ons midden is, gaat er geen dag voorbij waarbij Rachel Hazes niet aan hem denkt. Vandaag staat Rachel’s hele dag in het teken van André, want 30 juni blijft toch zijn verjaardag. ‘Gek hè, ik had het er laatst met Dré junior over en in onze gedachten word jij ook niet ouder. Blijf jij het donkere haar houden met jouw ringbaardje. Vandaag zou je 71 jaar zijn geworden en vraag ik me af of je nu grijs zou zijn en of je misschien wel wat moeilijker zou lopen’, schrijft zij in een emotioneel bericht op Instagram.

Levenslessen

André was voor Rachel niet alleen haar man, waar zij zielsveel van hield. Ook was hij iemand die haar destijds al veel levenslessen mee gaf en dat beseft zij nu eigenlijk pas. ‘Klopt Dré, sommige mensen zijn echt niet leuk en ook niet de moeite waard om tijd of energie in te steken. Dankbaar schat ben ik voor jouw levenslessen. Toen begreep ik ze niet maar nu des ter meer.’

Dankbaar

Met André zelf kan Rachel zijn verjaardag helaas niet meer vieren. Zij geniet onwijs van de mensen om haar heen die haar liefde en steun geven en zij hoopt stiekem dat André zelf ook proost op zijn verjaardag. ‘Nou lieverd, ik kijk nu weer naar de sterren en geef ik jou weer een knipoog. Neem jij maar een lekker neut met onze dierbaren boven. Hou van jou liefste.’ Zo eindigt Rachel haar Instagrambericht.

https://www.instagram.com/p/CfZ7tRWINfn/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Rachel hazes

Delen

Meer over Rachel Hazes

FOTO'S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
FOTO’S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Lees alle artikelen over Rachel Hazes