Rachel Hazes in shock: 'Had dit nooit verwacht'
Zie ook:
Delen

Rachel Hazes in shock: ‘Had dit nooit verwacht’

Rachel Hazes doet iets wat andere mensen nooit van haar hadden verwacht, zo laat ze weten op Instagram.

Rachel Hazes

Ondanks dat er Rachel Hazes een aantal turbulente jaren achter de rug heeft, en er soms nog middenin zit, probeert de weduwe van André Hazes positief te blijven.

Aan ‘Nieuw Revu’ liet Rachel een paar maanden geleden weten een poging tot zelfdoding te hebben gedaan. Rachel vertelt in het interview: ‘Ik heb het helemaal gepland. Een afscheidsbrief geschreven.’ Deze poging mislukte. Hierover zegt Rachel: ‘ik denk dat Dré dacht: wegblijven, ik wil jou helemaal nog niet boven hebben.’

Helaas voor Rachel heeft ze op dit moment geen tot weinig contact met dochter Roxeanne. Dit tot groot verdriet van Rachel, die altijd heel close met Roxeanne is geweest. Zo loopt er op dit moment een rechtszaak, aangespannen door Rachel tegen een oud-vriendin. Roxeanne werd opgeroepen als getuige, maar liet in een officieel statement weten niet te komen opdagen in de rechtbank.

Verwacht het onverwachte

Ondanks alle perikelen en negatieve aandacht is er ook iets positiefs te melden vanuit Rachel! Ze is namelijk een week van het roken af. En dat is een hele prestatie, vooral voor Rachel!

Vol trots schrijft ze op Instagram: ‘En dan gebeurt er iets in mijn leven wat niemand om mij heen ooit verwacht had. Dan ben je ineens een week verder en gestopt met roken. Zeg het niet snel over mezelf maar wat ben ik daar trots op zeg!’

Rachel is niet de enige die trots is, ook ex-schoondochter Bridget Maasland reageert onder de foto. Zij schrijft: ‘Anders ik wel op jou!’.

Bron en Beeld: Instagram Rachel Hazes

Delen

Meer over Rachel Hazes

FOTO'S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
FOTO’S: Rachel Hazes verrast door familieleden in Spanje
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Zo reageerde Rachel Hazes op de verzoening tussen Roxeanne en André
Lees alle artikelen over Rachel Hazes