100%NL Magazine Reinout Oerlemans (Beeld: ANP)
Zie ook:
Delen

ONHERKENBAAR: Reinout en Daniëlle kruipen in de huid van Jutta Leerdam en Jake Paul!

Speciaal voor Halloween kropen Reinout en Danielle Oelermans in de huid van Jutta Leerdam en haar vriend Jake Paul!

Reinout en Daniëlle Oerlemans

Als er één koppel is dat laat zien hoe je samen de showbizzwereld verovert, dan zijn het Daniëlle en Reinout Oerlemans wel. Reinout, ooit begonnen als die charmante dokter uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, groeide al snel uit tot een van de meest invloedrijke mediagrootheden van Nederland. Met zijn bedrijf Eyeworks heeft hij talloze tv-hits geproduceerd, zowel in Nederland als internationaal. En laten we Daniëlle niet vergeten: modebewust, sociaal en met een scherp zakelijk inzicht. Ze heeft haar eigen lifestyle- en fashionmerk opgezet en is daarnaast ook de rots in de branding voor het gezin Oerlemans.

Wil jij binnenkijken in de geweldige woning van Reinout en Daniëlle? Klik dan hier!

Gezin

Daniëlle, Reinout en hun vier kinderen zijn hartstikke gelukkig samen, maar eigenlijk hoorde hier nog een vijfde kindje bij. Nadat Daniëlle’s eerste zoon, Thijmen geboren was, werd Daniëlle opnieuw zwanger. Na vijf maanden kreeg zij het verschrikkelijke nieuws te horen dat deze baby het niet heeft overleefd. In 2018 heeft Daniëlle tijdens Baby Loss Awareness Week gesproken over deze verschrikkelijke ervaring. ‘Ik ben een vrouw die een baby heeft verloren. Ik heb het ondenkbare overleefd. Ik ben die een op de vier. Ik ben sterk. Ik ben moedig. Ik zal het nooit vergeten.’, vertelde zij.

Jutta Leerdam en Jake Paul

De Amerikanen zijn er al een paar dagen heel erg druk mee: Halloween. Halloween is hét feest waarbij iedereen zich uit mag dossen in de meest bizarre kostuums. Reinout en Daniëlle Oerlemans wonen inmiddels al een paar in Amerika en doen uiteraard ook mee aan de Halloween-hype.

Op Instagram deelt Daniëlle een aantal kiekjes van Reinout en zichzelf verkleed als…Jutta Leerdam en Jake Paul! WOW: het koppel lijkt sprekend op het verliefde stel, wij moesten echt twee keer kijken of ze het wel echt waren.

Beeld: ANP, Bron: Instagram

Delen

Meer over Reinout Oerlemans

Reinout en Daniëlle in de wolken: 'We zijn zo trots op jou!'
Reinout en Daniëlle in de wolken: ‘We zijn zo trots op jou!’
Zo zagen Daniëlle en Reinout Oerlemans er 24 jaar geleden uit
Zo zagen Daniëlle en Reinout Oerlemans er 24 jaar geleden uit
Lees alle artikelen over Reinout Oerlemans

Meer over Daniëlle Oerlemans

Reinout en Daniëlle in de wolken: 'We zijn zo trots op jou!'
Reinout en Daniëlle in de wolken: ‘We zijn zo trots op jou!’
Daniëlle Oerlemans laat emoties los: 'Daar word ik verdrietig van'
Daniëlle Oerlemans laat emoties los: ‘Daar word ik verdrietig van’
Lees alle artikelen over Daniëlle Oerlemans