100%NL Magazine Marco en Leontine
Delen

Reünie tussen Leontine en Marco? Dít zegt ze over hem

Komt er weer een reünie? Leontine vertelt openlijk over haar toekomst samen met Marco.

Leontine en Marco

In 2020 maakten Marco Borsato en Leontine Ruiters bekend uit elkaar te gaan. Het stel was meer dan 22 jaar getrouwd en samen de ouders van drie kinderen.

Nadat bekend werd dat Marco een affaire heeft gehad met pianiste Iris de Hond kwam het huwelijk van Marco en Leontine onder hoogspanning te staan. Toch leek het erop dat het stel deze crisis wist te overwinnen. Helaas heeft het niet zo mogen zijn en lieten begin 2020 Marco en Leontine weten: ‘Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan.’

Voor Marco ging de storm echter nog niet liggen. Want niet lang daarna kwam naar buiten dat er aangifte tegen hem was gedaan vanwege seksueel wangedrag.

Vertrouwen

In de ‘Nouveau’ vertelt Leontine openlijk over haar verleden, leven nu en haar zicht op de toekomst. Zo zegt ze over haar verleden: “Als je zo lang samen bent geweest en allebei je eigen rol en plekje in dat huwelijk hebt, dan is het heel moeilijk om jezelf daarna weer te herontdekken.” Leontine heeft een moeilijke tijd achter de rug.. Toch lijkt ze nu weer heerlijk in haar vel te zitten. Iets wat Leontine door de moeilijke periode heeft gesleept, is haar rotsvaste vertrouwen in Marco. Het gezin is overtuigd van zijn onschuld. “Wij staan allemaal achter Marco. Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet. Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen.”

Reünie?

Over haar toekomst zegt Leontine: “Ik hoop vooral dat de rust terugkeert in ons gezin. Dat Marco en ik in de toekomst opa en oma kunnen worden van onze kleinkinderen, en dat mijn kinderen zich kunnen ontplooien, ondanks de situatie die rond hun vader speelt.”

Bron: Nouveau, RTL Boulevard. Beeld: Instagram Leontine Ruiters

Delen

Meer over Leontine Ruiters

FOTO'S: Leontine viert de liefde op Ibiza!
FOTO’S: Leontine viert de liefde op Ibiza!
Leontine Ruiters emotioneel om scheiding: 'Heb me heel slecht en depressief gevoeld'
Leontine Ruiters emotioneel om scheiding: ‘Heb me heel slecht en depressief gevoeld’
Lees alle artikelen over Leontine Ruiters

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato geniet van bijzondere reis met zijn zoon
ZIEN: Marco Borsato geniet van bijzondere reis met zijn zoon
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
Lees alle artikelen over Marco Borsato