Rico Verhoeven en vriendin delen geweldig nieuws!
Zie ook:
Delen

Rico Verhoeven en vriendin delen geweldig nieuws!

Rico en Naomy zijn helemaal door het dolle en dat begrijpen wij heel goed. Wat een prachtig nieuws om de week mee te beginnen!

Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is bekend al een Nederlandse kickbokser. Verhoeven begon in 2004 met professioneel kickboksen. Tien jaar later, in 2014, werd Verhoeven wereldkampioen zwaargewicht bij Glory en verdedigde hij in de jaren daarna zijn titel. Hiermee werd hij ‘The King of Kickboxing’.  Rico was 13 jaar samen met Jacky Duchenne en hebben samen drie kinderen gekregen: VinceMikayla en Jazlynn. In 2020 maakte het koppel bekend uit elkaar te gaan. Een jaar later werd bevestigd dat Verhoeven en Naomy van Beem een relatie hebben.  

Geweldig nieuws

Rico en Naomy zijn smoorverliefd en dat schreeuwen zij al jaren van de daken. Het stel is heel lang opzoek geweest naar een gezamenlijke woning die groot genoeg is voor het samengestelde gezin. Vandaag delen Rico en Naomy geweldig nieuws, want zij hebben hun droomwoning gevonden en gekocht. Vol enthousiasme schrijven zij: ‘WIJ HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT. Dit wordt een droomproject van ons. Wij kunnen niet wachten om jullie mee te nemen op deze reis.’ Vandaag heeft het stel een eerste meeting met de architect van het huis. ‘We zijn zo benieuwd naar de eerste schetsen’, schrijven zij. Wat een mooi nieuws om de week mee te beginnen. Dit wordt gegarandeerd een prachtig paleis.

Van harte gefeliciteerd met jullie woning!

Bron en Beeld: Instagram Rico Verhoeven en Naomy van Beem

Delen

Meer over Rico Verhoeven

Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Rico Verhoeven showt lichaam na 86 uur zonder eten
Rico Verhoeven showt lichaam na 86 uur zonder eten “MISSION ACCOMPLISHED”
Lees alle artikelen over Rico Verhoeven