100pmagazine_olcay
Zie ook:
Delen

ROAR: Olcay Gulsen draait alle hoofden in dít sexy panterjurkje

Va va voom! Olcay Gulsen (41) post een té gave foto en steelt de show in een sexy panterjurkje! De mooie brunette kan toch maar alles hebben! 

Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Na een aantal relaties vond Ruud (52) uiteindelijk de liefde bij de mooie Olcay. De twee zijn inmiddels al weer wat jaren samen gelukkig. Kort nadat de twee een relatie kregen ging het stel tijdelijk uit elkaar. Dit kwam doordat Olcay heftig nieuws kreeg destijds: haar eerste liefde James kwam te overlijden. Na deze gebeurtenis had Olcay even tijd voor zichzelf nodig. Gelukkig kwamen Ruud en Olcay vrij snel daarna weer bij elkaar.

Hoewel Ruud en Olcay altijd stralen als ze samen zijn en het lijkt alsof het leven hen toelacht heeft het stel ook mindere tijden gekend. Een tijdje geleden maakte Ruud het heftige nieuws bekend dat hij darmkanker had. Na het nieuws onderging Ruud verschillende operaties en is hij inmiddels kankervrij verklaard. Zijn vriendin Olcay week geen moment van zijn zijde en heeft hem door de moeilijke tijd heen getrokken.

Into the Wild

Als modeontwerpster weet Olcay zich als geen ander hoe ze zich moet kleden. We zien de mooie brunette geregeld in de mooiste outfits voorbij komen. Ruud de Wild is een gelukkig man, want de mooie Olcay ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Tijdens hun vakantie in Dubai met Ruud toverde ze namelijk de ene mooie outfit na de andere uit haar koffer!

En WOW, wat ziet Olcay er prachtig uit in haar sexy panterjurkje! Dat vinden ook de volgers van Olcay, die razend enthousiast reageren op het panterplaatje. Zo schrijft iemand ‘Sodemieters dat is een mooie foto.’ Ook Ruud zelf reageert op het mooie plaatje. ‘Ik vind jou dus gewoon heel knap’ schrijft hij als reactie onder de foto.

https://www.instagram.com/p/CcQpZIFth5e/?utm_source=ig_web_copy_link

Zussen Olcay

Olcay Gulsen en haar zussen hebben een goede band samen en trekken dan ook veel met elkaar op. We moeten echt even twee keer knipperen als we alle knappe dames van Gulsen op een rijtje zien staan. Ze zijn alle vijf even prachtig!

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen. (Fotografie beeld Olcay Gulsen Instagram: Martika Avalon)

Delen

Meer over Olcay Gulsen

LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen