100%NL Magazine Ruud de Wild

Goed nieuws voor Ruud de Wild!

Gisteren was een spannende dag voor Ruud de Wild. De radio-DJ moest namelijk voor een checkup naar het ziekenhuis.

Checkup

Gisteren liet Olcay Gulsen via een post op Instagram weten dat Ruud de Wild een endoscopie op de planning had staan. ‘Deze leukerd heeft vandaag een endoscopie op de planning en daarna neem ik hem mee naar zijn favoriete burger tent’. Hierbij postte ze een liefdevolle foto samen met Ruud.

Ook postte Ruud zelf een berichtje op zijn Instagram pagina: ‘Als ik toch gecheckt moet worden dan bij de helden @amsterdamumc’. Hierbij postte hij een foto waarin je hem in een ziekenhuisbed ziet liggen. Veel volgers wensten Ruud heel veel sterkte en succes toe.

Goed nieuws!

Zo’n check-up is natuurlijk enorm spannend en stressvol. Gelukkig postte Olcay vandaag een berichtje op haar Instagram Stories, waarin ze liet weten dat Ruud goed nieuws heeft gehad!

Je ziet het berichtje hieronder:

100pmagazine_ruuddewild

Wat een geweldig mooi nieuws!

Darmkanker

Begin vorig jaar werd er darmkanker bij Ruud geconstateerd. Na een zwaar ziekenhuistraject en diverse operaties, werd de radio-DJ gelukkig helemaal kankervrij verklaard. Vanuit zijn ziekenhuisbed schreef Ruud destijds het volgende: ‘Vriendelijk lachen heb ik de chirurg beloofd. Zenuwen maar vertrouwen. Als controlebehoeftig persoon is dat best een opgave’. Zijn grote liefde Olcay Gulsen was Ruuds grote steun en toeverlaat.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Na een aantal relaties vond Ruud uiteindelijk de liefde bij de mooie Olcay. De twee zijn inmiddels al weer wat jaren samen gelukkig. Kort nadat de twee een relatie kregen ging het stel tijdelijk uit elkaar. Dit kwam doordat Olcay heftig nieuws kreeg destijds: haar eerste liefde James kwam te overlijden. Na deze gebeurtenis had Olcay even tijd voor zichzelf nodig. Gelukkig kwamen Ruud en Olcay vrij snel daarna weer bij elkaar.

Vakantie

De afgelopen week genoten Ruud en Olcay van een heerlijke, zonovergoten vakantie in Dubai. Het ontbrak hen aan niets! Gelukkig voor ons deelden Ruud en Olcay de meest heerlijke vakantiekiekjes via social media, zodat wij ook een beetje mee konden genieten.

Benieuwd naar de vakantiekiekjes? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild en Olcay Gulsen.