rob kemps liefde
Zie ook:
Delen

Rob Kemps en Stephanie Klaver delen heel mooi nieuws

De twee hebben iets te vieren en daar zijn zij goed in. Dit doen zij uiteraard in hun favoriete Franse stad: Parijs.

Rob Kemps

Als Rob helemaal opgaat in zijn type ‘Snollebollekes’ is niets hem te gek en gaat het dak er altijd af! ‘Ik zie ze links, ik zie ze rechts, ik krijg er geen genoeg van, ik ben knots- knettergek. Van Vrouwkes!’.

Nieuwe vriendin Stephanie

En van ‘vrouwkes’, dat houdt Rob zeker. Na een relatie van zes jaar brak hij vorig jaar met zijn vriendin Miriam. Samen kregen Rob en Miriam twee kinderen: zoon Manu en dochter Lola. Lola was nog maar een paar maanden oud toen Rob besloot dat Miriam niet zijn ware liefde was. Al vrij snel daarna vond Rob de liefde bij Stephanie Klaver. Na een paar weken stilte besloot het kersverse koppel om ‘insta-official’ te worden en sindsdien delen de twee regelmatig verliefde kiekjes van zichzelf.

1 jaar samen

Het is alweer 365 dagen geleden dat Rob en Stephanie verliefd op elkaar werden. Het stel reist regelmatig op en neer naar Parijs. Dit is hun favoriete stad en samen hebben zij er al veel meegemaakt. Ook dit jubileum vierden zij in de Franse stad. Rob deelde een prachtige foto met Stephanie en hij schreef: ‘Alweer 1 jaar samen met mijn lievelingsmens. Zoveel geluk met jou Stephanie Klaver. Alles met jou.’ Stephanie reageert met lieve woorden en ook veel andere volgers schrijven een lieve reactie.

Van harte gefeliciteerd Rob en Stephanie. Op naar nog veel meer jaren.

Bron en Beeld: Instagram Rob Kemps

Delen

Meer over Rob Kemps

Stephanie Klaver onthult waarom ze nog niet samenwoont met Rob Kemps
Stephanie Klaver onthult waarom ze nog niet samenwoont met Rob Kemps
Vriendin Rob Kemps deelt fantastisch babynieuws
Vriendin Rob Kemps deelt fantastisch babynieuws
Lees alle artikelen over Rob Kemps