100%NL Magazine Chantal Bles en Robert Doornbos
Zie ook:
Delen

GE-WEL-DIG: Robert Doornbos maakt grootste droom van zoontje waar

De liefde voor racen zit al van kleins af aan bij Josh in het bloed en dat weet zijn vader maar al te goed. Hij liet zijn droom uitkomen.

Chantal Bles en Robert Doornbos

Stylist Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos zijn al jaren een stel. Samen kregen zij twee kinderen: een dochter Jada en een zoon Josh. Als gezin hebben zij hele mooie momenten meegemaakt, maar zij zijn ook door diepe dalen gegaan. Jaren geleden kreeg Jada namelijk te horen dat zij kanker had en dat terwijl Chantal zwanger was van Josh. Jada is uiteindelijk kankervrij verklaard, maar de zorgen blijven altijd.

Afgelopen zomer hebben Chantal en Robert elkaar het jawoord gegeven. Eerst hier in Nederland, maar later zijn zij met vrienden en familie naar Italië gevlogen, om hier het feest te vieren. Een sprookjesachtig huwelijk om nooit meer te vergeten!

Droom waarmaken

Zoon Josh droomt er al van kleins af aan van om zijn vader achterna te gaan. Hij houdt enorm van racen en is al jaren geïnteresseerd in races op televisie. Robert heeft zijn droom in vervulling laten gaan, want hij heeft samen met zijn zoon heel wat rondjes op het circuit van Zandvoort gereden. In een race outfit en met helm op zien wij Robert glunderen van Trots. Josh is vooral onder de indruk van deze geweldige belevenis. ‘Herinneringen voor het leven’, schrijft Robert. Wat is het toch geweldig dat hij dit samen met zijn zoon kan doen. Dit vergeet Josh nooit meer.

Bron en Beeld: Instagram Robert Doornbos

Delen

Meer over Robert Doornbos

LOOKING GOOD: Chantal Bles en Robert Doornbos showen afgetraind lichaam
LOOKING GOOD: Chantal Bles en Robert Doornbos showen afgetraind lichaam
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
Lees alle artikelen over Robert Doornbos