100%NL Magazine Robert Doornbos
Zie ook:
Delen

Shock voor Robert en Chantal: Jada met spoed opgenomen

Robert Doornbos en Chantal Bles hebben een paar heftige dagen achter de rug. Hun dochter Jada werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

Dochter Jada

Alsof het gezin van Chantal Bles en Robert Doornbos nog niet genoeg hebben moeten doorstaan was het de afgelopen dagen weer raak. Nog in shock laat Chantal weten dat het heftige dagen zijn geweest.

‘De reden dat het de afgelopen dagen zo stil was bij ons op instagram is omdat we met spoed werden opgenomen met onze lieve Jada.’ Normaal gesproken is dit als ouder al een nachtmerrie om doorheen te moeten gaan, maar voor Robert en Chantal is dit extra pijnlijk, omdat er bij Jada een paar jaar geleden een tumor werd gevonden. Na een zware periode van ziekenhuizen en behandelingen werd Jara gelukkig weer schoon verklaard.

Met spoed in het ziekenhuis

Chantal vervolgt haar verhaal: ‘Dit keer door een dubbele buikvirus dat haar bijna fataal werd.  Ze was totaal uitgedroogd binnen enkele uren waardoor zij in een voorstadia zat van een shock…. Dit kan heel ernstig zijn. We zijn enorm geschrokken en moeten het nog een plekje geven dat Jada ons weer bijna werd afgenomen.’

Samen sterk

Jada is een echt klein strijdertje, dat bewijst ze keer op keer. Ook deze keer slaat ze zich er krachtig doorheen. ‘Jada heeft een engeltje op haar schouder en is zelf zo krachtig, alles is nu stabiel. Nu herstellen zodat ze weer lekker kind kan zijn. #samensterk dankbaar voor alle specialisten die wij hebben in ons land en dankbaar dat wij zoveel steun om ons heen hebben en elkaar @robertdoornbos dank voor alle lieve vragen of het wel goed met ons ging.’

Onder de post van Chantal stromen de lieve berichtjes binnen. Zo schrijft Lisa Sips: ‘Wat ontzettend schrikken. Heel veel beterschap en sterkte en een hele dikke knuffel voor jullie dappere, stoere, sterke Jada.’ Ook wij wensen het gezin van Robert en Chantal heel veel sterkte en liefde toe.

Delen

Meer over Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
GEWELDIG: Heel mooi nieuws voor Robert Doornbos en Chantal Bles
Lees alle artikelen over Robert Doornbos

Meer over Chantal Bles

Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: 'Vandaag zou je 11 zijn geworden'
Chantal Bles en Robert Doornbos over grootste verlies: ‘Vandaag zou je 11 zijn geworden’
Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: 'Het waren pittige, maar ook leerzame maanden'
Chantal Bles laat emotioneel van zich horen: ‘Het waren pittige, maar ook leerzame maanden’
Lees alle artikelen over Chantal Bles