100%NL Magazine Rolf Sanchez
Zie ook:
Delen

Rolf Sanchez en vriendin zetten volgende grote stap in relatie

Rolf Sanchez kan zijn geluk niet op, hij en zijn vriendin hebben een grote stap gezet in hun relatie.

Rolf Sanchez

Roelof Wienk, of beter bekend als Rolf Sanchez, domineert al een paar jaar de hitlijsten van Nederlands. Met zijn Dominicaanse roots geeft hij al zijn songs een zomers tintje en wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Hits zoals Ven Ven, Pa Olvidarte en natuurlijk niet te vergeten: Más más más, wij kennen ze allemaal!

Vriendin

Inmiddels zijn Rolf en zijn vriendin Sophia al bijna drie jaar dolgelukkig samen. Maar hoe hebben ze elkaar eigenlijk leren kennen?

“Ik heb Sophia leren kennen toen zij meedeed aan DanceSing op SBS6, twee jaar geleden. Mijn neefje deed daaraan mee, ik ging kijken en ik zag haar op een beeldscherm en dacht: ik wil haar beter leren kennen. Dat heb ik letterlijk tegen haar gezegd tijdens de afterparty na de finale. Op een gegeven moment waren we uit eten en wilden mensen met mij op de foto. Ze vroeg me waarom dat was. Ze had geen idee wie ik was. Dat was top. Mijn eerste single Como Tu heb ik geschreven toen ik haar leerde kennen en naar Amerika ging. Tijdens de schrijfsessie was het eerste dat in mij opkwam: hoe kom ik, hoe kan ik, hoe ben ik zover weg en kan ik toch zo dichtbij zijn?”

Grote stap in relatie

Vandaag laat Rolf weten ontzettend gelukkig te zijn want samen met zijn vriendin Sophia heeft hij een prachtige woning gekocht. Rolf en Sophia kunnen hun geluk niet op en stralen op de foto’s bij hun nieuwe paleisje.

‘Al een tijdje druk mee bezig geweest maar het is eindelijk officieel! Next chapter is loadinggg’

Bron en Beeld: Instagram Rolf Sanchez

Delen

Meer over Rolf Sanchez

Verdrietige Rolf Sanchez: 'Met pijn in mijn hart'
Verdrietige Rolf Sanchez: ‘Met pijn in mijn hart’
OEHLALA: Rolf Sanchez deelt pikante transformatie foto's
OEHLALA: Rolf Sanchez deelt pikante transformatie foto’s
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez