100%NL Magazine Rolf Sanchez
Zie ook:
Delen

OOH LA LA: Rolf Sanchez laat volgers blozen met foto van afgetraind lichaam

Rolf is dagelijks in de sportschool te vinden en het resultaat mag er zijn. De zanger laat zijn volgers blozen met zijn afgetrainde lichaam.

Rolf Sanchez

Roelof Wienk, of beter bekend als Rolf Sanchez, domineert al een paar jaar de hitlijsten van Nederlands. Met zijn Dominicaanse roots geeft hij al zijn songs een zomers tintje en wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Hits zoals Ven Ven, Pa Olvidarte en natuurlijk niet te vergeten: Más más más, wij kennen ze allemaal en wij zingen ze allemaal luidkeels mee. Wat een gezellige muziek maakt Rolf. Naast zijn eigen optredens, zingt hij ook jaarlijks de sterren van de hemel tijdens de concerten van De Vrienden van Amstel LIVE!

Afgetraind lichaam

Rolf is dagelijks in de sportschool te vinden en hij deelt hier regelmatig foto’s en video’s van met zijn honderdduizenden volgers. Dit keer deelde de zanger wederom een foto in de sportschool, maar nu zonder t-shirt. Het harde werken wordt zeker beloond, want Rolf z’n sixpack is duidelijk zichtbaar op deze foto. Wat ziet hij er geweldig uit. Hiermee bezorgt hij een hoop volgers rode oortjes.

Bron en Beeld: Instagram Rolf Sanchez

Delen

Meer over Rolf Sanchez

CUTE: Rolf Sanchez deelt vakantiefoto's 'Quality time met mama'
CUTE: Rolf Sanchez deelt vakantiefoto’s ‘Quality time met mama’
Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: 'Er is zoveel gebeurd'
Rolf Sanchez laat van zich horen na moeilijke periode: ‘Er is zoveel gebeurd’
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez