100pmagazine_rolfsanchez_miviaje_2
Zie ook:
Delen

Rolf Sanchez: ‘Ik wil mijn luisteraars meenemen in een rollercoaster vol emotie’

Vandaag komt het langverwachte debuutalbum van Rolf Sanchez uit. Zijn gevoelige en dansbare popsongs brengen jou direct in een zomerse stemming!

Grote hits

Met niet minder dan drie nummer 1 posities in de Latin Billboard keerde Rolf Sanchez een paar jaar geleden terug naar Nederland voor zijn deelname aan Beste Zangers. Samen met Emma Heesters scoorde hij de grote hit ‘Pa Olvidarte’ die inmiddels meer dan 68 miljoen streams heeft. Dit was tevens de grote doorbraak in Nederland voor de zanger. Vandaag komt zijn langverwachte debuutalbum uit!

Allereerste album

Het prachtige ‘Mi Viaje’ is het allereerste album voor de Dominicaans-Nederlandse zanger, die ruim een jaar aan het album heeft gewerkt. Het album bevat dertien songs, waarvan acht nooit eerder zijn verschenen. De meeste nummers schreef Rolf in Miami samen met producer Andy Clay, waarmee hij onder andere zijn dubbel platina hit ‘Más Más Más’ maakte.

Rolf: “Ik wil mijn luisteraars meenemen in een rollercoaster vol emotie. Dit is mijn allereerste album ooit. Ik heb zo hard gewerkt om op dit punt te komen en ben zo trots op wat we hebben gemaakt! Tien jaar carrière en meer dan tweehonderd liedjes geschreven en opgenomen. Mijn eerste album is nu écht een feit, een droom die uitkomt”.

Spaanstalige dansbare én gevoelige popsongs

Naast volledig Spaanstalige dansbare popsongs waaronder ‘Darte Un Beso’ en ‘Loco’, bevat het album ook gevoeligere songs. De zanger schreef onder andere het Nederlandstalige nummer ‘Wat Is Geweest’ speciaal voor zijn vader. Ook bevat de plaat samenwerkingen met het populaire DJ trio Kriss Kross Amsterdam en zanger/rapper Bilal Wahib. Zijn meest bekende hits ‘Más Más Más’ en ‘Ven Ven’ kunnen uiteraard ook niet ontbreken!

Wil jij graag in zomerse sferen komen? Je shopt ‘Mi Viaje’ hier!

100pmagazine_rolfsanchez_miviaje

Dit artikel is geschreven in samenwerking met 8ball Music B.V.

Delen

Meer over Rolf Sanchez

Verdrietige Rolf Sanchez: 'Met pijn in mijn hart'
Verdrietige Rolf Sanchez: ‘Met pijn in mijn hart’
OEHLALA: Rolf Sanchez deelt pikante transformatie foto's
OEHLALA: Rolf Sanchez deelt pikante transformatie foto’s
Lees alle artikelen over Rolf Sanchez