FOTO: Romy Monteiro deelt heuglijk nieuws met volgers
Zie ook:
Delen

FOTO: Romy Monteiro deelt heuglijk nieuws met volgers

De actrice en presentatrice is onwijs enthousiast en helemaal in de wolken, want zij brengt haar eigen kookboek uit!

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Romy is de dochter van Antje Monteiro en zij is al 4 jaar samen met haar grote liefde, Jasper Suyk. Het stel maakt de mooiste momenten samen mee, werkt zo nu en dan samen en geniet regelmatig van de meest bijzondere vakanties.

Geweldig nieuws

Voor Romy begon deze treurige, regenachtige dag heel vrolijk en positief. Met een grote lach op haar gezicht en haar armen in de lucht, deelt Romy het nieuws met haar volgers dat zij ergens voor heeft getekend. ‘Ik heb getekend voor iets heeeeeel leuks!’, schrijft Romy eronder. In een Instagrampost maakt de actrice bekend dat zij een eigen kookboek heeft geschreven. ‘Al maanden ben ik er mee bezig, of nouja, eigenlijk al mijn hele leven. Maar nu kan ik het dan eindelijk delen: MIJN Kookboek: Romy’s Food For Every Mood. Veel van jullie weten dat ik houd van gezond eten en gek ben op een lekkere sapkuur op z’n tijd. Maar ik kan niet zonder mijn cheese en chips. Ik zoek daar in mijn perfecte balans! Want ik leef voor zowel het een, als het ander.’, schrijft zij vol trots. Wat ziet het er geweldig en uitnodigend uit. Goed bezig, Romy!

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’
Lees alle artikelen over Romy Monteiro