Stralende Romy Monteiro: 'Met de liefste. Eindelijk herenigd'
Zie ook:
Delen

Stralende Romy Monteiro: ‘Met de liefste. Eindelijk herenigd’

Romy trad dit weekend samen met haar moeder op en daar deelde zij de leukste foto's en video's van. Deze selfie is ook echt te leuk!

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Vrijgezel

Het kwam als donderslag bij heldere hemel: de breuk tussen Romy Monteiro en Jasper Suyk. De afgelopen jaren waren de tortelduifjes samen en deelden ze regelmatig de meest verliefde foto’s en video’s. Het leek wel een romance uit een film.

Maar niets bleek minder waar en een paar maanden geleden maakten Romy en Jasper bekend niet langer bij elkaar te zijn.

Eindelijk herenigd

Romy trad vorig weekend samen met haar moeder op in AFAS Live en daar deelde zij een hele reeks foto’s en video’s van in haar Instagramstory. Naast foto’s van haar geweldige look, deelde zij ook een te leuke selfie met de geluidsman. ‘Met de liefste & beste geluidsman eindelijk herenigd’, schreef zij erbij. Romy is duidelijk heel dankbaar voor deze geluidsman en goede vriend. Mooi om te zien en wat een leuke foto!

100%NL magazine Romy Monteiro

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
HOT HOT HOT: Romy Monteiro verrast volgers met onwijs veel bikinifoto's
HOT HOT HOT: Romy Monteiro verrast volgers met onwijs veel bikinifoto’s
Lees alle artikelen over Romy Monteiro