100%NL Magazine Romy Monteiro
Zie ook:
Delen

HOT HOT HOT: Romy Monteiro verrast volgers met onwijs veel bikinifoto’s

Romy ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en dat weten haar volgers ook. Zij verraste die duizenden volgers gister met een hele reeks bikinifoto's.

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Vrijgezel

Het kwam als donderslag bij heldere hemel: de breuk tussen Romy Monteiro en Jasper Suyk. De afgelopen jaren waren de tortelduifjes samen en deelden ze regelmatig de meest verliefde foto’s en video’s. Het leek wel een romance uit een film.

Maar niets bleek minder waar en een paar maanden geleden maakten Romy en Jasper bekend niet langer bij elkaar te zijn.

Veel bikinifoto’s

Dat Romy van de zomer en vakanties houdt, blijkt uit de foto’s die zij regelmatig deelt. De actrice blikt veel terug op een mooie, zonnige vakantie. Dit keer deelt zij een screenshot uit haar fotoalbum op haar telefoon. Het is een reeks bikinifoto’s die in het mooie Koh Samui zijn gemaakt. ‘Maar in gedachten ben ik hier’, schrijft Romy erbij. Wat is Romy toch ongelooflijk mooi.

100%NL Magazine Romy Monteiro

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Grote nachtmerrie voor Antje en Romy Monteiro: 'Vreselijke ervaring'
Grote nachtmerrie voor Antje en Romy Monteiro: ‘Vreselijke ervaring’
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Lees alle artikelen over Romy Monteiro