100%NL Magazine Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

WAUW: Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen prachtige huwelijksfoto’s

Het afgelopen weekend stond in het teken van de liefde en zowel Roxeanne en Erik als hun zoon Fender zagen eruit om door een ringetje te halen.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar van trouwen is het nog niet gekomen. In de tussentijd kregen zij een kindje, Fender. Roxeanne en Erik genieten onwijs van alle grote, maar ook kleine momentjes met hem.

Huwelijk

Het afgelopen weekend was een hele bijzondere voor het gezin van Roxeanne, want samen met haar partner en zoon was zij uitgenodigd voor een huwelijk van vrienden. Erik, Roxeanne en Fender zagen er echt práchtig uit en zij deelden meerdere foto’s op Instagram.

Wij smelten echt weg bij Fender in zijn nette pak en met zijn stoere bril. Zo te zien heeft het gezin heel erg genoten van deze mooie dag. Aan de looks ligt het in ieder geval niet.

100%NL Magazine Fender 100%NL Magazine Fender 100%NL Magazine Fender 100%NL Magazine Fender

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes en Erik Zwennes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes