100pmagazine_roxeanne
Zie ook:
Delen

Zó zag Roxeanne Hazes er 16 jaar geleden uit!

Op Instagram neemt Roxeanne Hazes haar volgers 16 jaar mee terug in de tijd.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd. Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar in de tussentijd kregen zij een kindje, Fender.

Heftige periode

Op dit moment zit Roxeanne in een heftige en turbulente periode. Ze staat namelijk lijnrecht tegenover haar moeder Rachel tijdens een rechtszaak. Roxeanne spande een kort geding aan tegen haar moeder omdat ze twijfels had over de erfenis van haar beroemde vader. Ook wil Roxeanne inzage in de documenten rondom de erfenis, iets wat Rachel tot op heden niet heeft toegestaan.

De afgelopen week deed de rechter uitspraak en stelde hij dat Rachel zich voorlopig nog steeds erfgenaam mag blijven noemen en ook nog steeds mag blijven verdienen aan de intellectuele eigendommen van André sr. Wel heeft de Rechtbank geëist dat Roxeanne de officiële documenten over de verdeling van de erfenis mag inzien. Roxeanne en Rachel gaan dus binnenkort samen om tafel. Hopelijk wordt de strijdbijl tussen de twee dames dan begraven.

16 jaar geleden

Vandaag neemt Roxeanne haar volgers 16 jaar mee terug in de tijd. Roxeanne was toen nog maar 15 jaar oud maar was toen al bezig met muziek. Het zit niet alleen in haar bloed maar het zit er ook al in van jongs af aan.

Op haar Instagram deelt ze een foto van haar single van toen, ‘Ik hou van jou’, heette het liedje. Roxeanne ziet er na al die jaren nog steeds hetzelfde uit. Het enige wat na al die jaren met regelmaat is veranderd zijn haar kapsels, ha ha!

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: 'Laten we er nog eentje doen'
Erik Zwennes deelt liefdevol bericht over Roxeanne: ‘Laten we er nog eentje doen’
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
GENIETEN: De leukste gezinskiekjes van Roxeanne, Erik en Fender in de sneeuw
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes