Roxeanne Hazes laat zich lange tijd uit over bruiloft met Erik Zwennes
Zie ook:
Delen

Roxeanne Hazes laat zich lange tijd uit over bruiloft met Erik Zwennes

De twee zijn jaren geleden al verloofd, maar van een bruiloft is het nog steeds niet gekomen. In een interview vertelt Roxeanne nu eens waarom.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

De zangeres heeft al jaren een relatie met Erik Zwennes en zij zijn ook al heel wat jaren verloofd. Samen kregen zij een zoon, Fender. Deze jongen brengt dagelijks een glimlach op ieders gezicht.

Is dit het waard?

Van trouwen is het na al die jaren nog steeds niet gekomen en in het nieuwste &C Magazine legt Roxeanne uit waarom. Het gaat volgens haar namelijk om tijds- en financiële beperkingen, want de twee wilden hun bruiloft groots aanpakken. ‘Zoals een festivalterrein met alternatieve bands en eetkraampjes. Maar al snel ontdekten hoeveel geld dat wel niet kost en dachten we: is dat het nou echt waard?’

Depressie

Naast het feit dat een bruiloft veel tijd en geld kost, heeft Roxeanne ook een tijdje niet lekker in haar vel gezeten. ‘Toen raakte ik zwanger, kreeg ik een miskraam, raakte ik weer zwanger, nou, toen die depressie. Nu komen we weer in een fase waarin het me heel leuk lijkt. En heel bijzonder om samen met Fender mee te maken.’

Roxeanne denkt dan ook dat de bruiloft nog wel plaats gaat vinden, maar het stel heeft nog geen datum vastgesteld. ‘Eigenlijk moeten we het gewoon vastleggen. Anders gebeurt het niet. En ik wil het wel. Het lijkt me heel bijzonder als ik naast mijn eigen achternaam ook de naam van mijn twee jongens krijg’, vertelt zij. Wel hebben Roxeanne en Erik besloten de bruiloft klein en simpel te houden. ‘Geen groots festivalachtig feest, gewoon trouwen in het gemeentehuis, met een handjevol mensen en daarna lekker uit eten.’ De bruiloft gaat dus nog wel door, maar dan op een intieme manier. Geweldig vooruitzicht.

Bron en Beeld: &C Magazine

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Verdrietige Roxeanne Hazes: 'Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen'
Verdrietige Roxeanne Hazes: ‘Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen’
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: 'Het grootste geluk'
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: ‘Het grootste geluk’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes