100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

WOW! Roxeanne Hazes overladen met complimenten: ‘Lady in red’

Dat Roxeanne er ongelooflijk goed uitziet, wisten wij natuurlijk al, maar zij laat haar volgers nu opnieuw blozen met een práchtig kiekje.

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd.

De zangeres heeft al jaren een relatie met Erik Zwennes en zij zijn ook al heel wat jaren verloofd. Samen kregen zij een zoon, Fender. Deze jongen brengt dagelijks een glimlach op ieders gezicht.

Lady in red

Op Instagram deelt Roxeanne dagelijks de leukste en mooiste foto’s van haar werk, haar partner en zoon. Zij geeft ons een kijkje in haar leven en daarom vinden wij het zo leuk om Roxeanne te volgen.

Af en toe deelt Roxeanne een prachtige selfie en dat was gisteren ook het geval. Zij poseerde in de kleedkamer. Roxeanne draagt een rode jurk en zij straalt met haar mooie make-up. Schoonzus Monique Westenberg reageert: ‘Hallo sexy! Wat zie je er lekker uit.’ Ook andere volgers reageren lovend: ‘Wat ben je prachtig’, ‘Je zie er beeldschoon uit schat’ en ‘Hoe knap ben je weer moppie.’

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Verdrietige Roxeanne Hazes: 'Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen'
Verdrietige Roxeanne Hazes: ‘Ik vind dit moeilijk en wil niemand teleurstellen’
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: 'Het grootste geluk'
Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen heel mooi nieuws: ‘Het grootste geluk’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes