100%NL Magazine André Hazes Roxeanne Hazes
Zie ook:
Delen

LEZEN: Roxeanne Hazes straalt en praat vol lof over broer André

De twee hebben jarenlang geen contact gehad, maar het gaat gelukkig weer goed en daar zijn zij allebei heel blij mee.

Familie Hazes

Misschien wel de meest besproken familie van het hele land: de familie Hazes. Het contact tussen moeder Rachel, zoon André en dochter Roxeanne verloopt alles behalve soepel. Roxeanne spande onlangs nog een rechtszaak aan tegen haar moeder en zowel broer en zus als moeder en haar kinderen hadden een lange tijd geen contact met elkaar, tot een paar maanden geleden…

Hele leuke oom

Vorige week vertelde André al met een lach op zijn gezicht dat hij weer contact heeft met zijn zus. ‘Het is één van de beste dingen die mij is overkomen in de afgelopen jaren’, vertelde hij tegen Shownieuws.

Gisteren werd Roxeanne geïnterviewd en ook zij kreeg de vraag hoe het nu gaat tussen broer en zus. ‘Ik ben superblij dat wij elkaar weer spreken en zien. Wij hebben in principe nooit echt een probleem met elkaar gehad, dus ik ben gewoon heel erg blij dat hij weer in mijn leven is’, vertelt Roxeanne. Ook is de zangeres blij dat haar zoon Fender weer contact heeft met André. ‘Dré is ook een hele leuke oom’, zegt zij lachend. Wat fijn voor de gezinnen dat zij weer herenigd zijn.

100%NL Magazine Roxeanne Hazes

Bron: RTL Boulevard en Beeld: Edwin Smulders

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
Roxeanne Hazes deelt mooi nieuws over verloofde
ZIEN: Gezinnen André en Roxeanne Hazes genieten van fantastische dag samen
ZIEN: Gezinnen André en Roxeanne Hazes genieten van fantastische dag samen
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes