100pmagazine_roxeannehazes

SMELT: Roxeanne Hazes wordt sentimenteel van babyfoto’s Fender

Fender mag binnenkort alweer 5 kaarsjes uitblazen en daarom blikt Roxeanne terug op de tijd toen hij nog een baby was. Zó lief!

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes is één van de kinderen van de volkszanger André Hazes. Uit de relatie van André en Rachel Hazes is Roxeanne de oudste dochter. Haar vader André overleed in 2004, op 53-jarige leeftijd. Roxeanne is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Erik Zwennes. Met hem is zij al heel wat jaren verloofd, maar in de tussentijd kregen zij een kindje, Fender.

Babyfoto’s

Fender wordt alweer bijna 5 jaar oud en daarom deelt Roxeanne een reeks foto’s waar wij echt bij wegsmelten. Deze mierzoete kiekjes laten zien hoe snel de tijd voorbij gaat en hoe groot Fender alweer is. ‘Fender is over een paar dagen jarig en wordt alweer 5. En ik heb elk jaar, rond deze tijd, een sentimentele bui. Dan ga ik oude foto’s terugkijken van die boef en smelt ik telkens weer’, schrijft zij eronder. Deze foto’s zijn echt ge-wel-dig en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Fender was zó lief en schattig, maar dat is hij nog steeds!

Bron en Beeld: Instagram Roxeanne Hazes