100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Roy Donders en vriendin Michelle maken geslacht baby bekend!

Roy Donders en zijn vriendin Michelle hebben het geslacht van hun ongeboren kindje bekend gemaakt!

Roy Donders

Roy Donders is een man wat alles kan: Stylist, kapper, mode-ontwerper én zanger. In 2017 bracht hij zijn eerste carnavalshit uit.

Baby on the way

Een maand geleden brachten Roy en Michelle het geweldige nieuws naar buiten dat zij samen een kindje verwachten. Het stel is helemaal door het dolle heen met de gezinsuitbreiding.

In de video waarmee Roy het babynieuws bekend maakte is te zien dat Roy en Michelle een zwangerschapstest doen, omdat Roy het ‘gevoel had dat Michelle zwanger zou zijn’. Het stel kan het niet langer afwachten en besluit een zwangerschapsstest te doen. Michelle dacht zelf niet in verwachting te zijn, maar niets is minder waar: ze is zwanger!

Gender reveal

Inmiddels is Michelle ver genoeg zwanger om een geslachtsbepaling te kunnen doen. En Roy zou Roy niet zijn als hij van de gender reveal geen groot feestje zou maken.

Familie en vrienden werden opgetrommeld, er werden roze en blauwe kleding uit de kasten getrokken én er werd een heel podium opgezet. Voor een zwart doek vol met roze en blauwe lichtjes staan Roy en Michelle zenuwachtig te wachten totdat ze te horen krijgen wat het geslacht van hun kindje is.

De vuurkanonnen gaan af, de spanning bouwt zich op en dan: verschijnt er roze rook! Roy en Michelle krijgen een meisje en zijn door het dolle heen! Je ziet de spectaculaire gender reveal in de video hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Verdrietig nieuws voor Roy Donders: 'Plots afscheid van jou moeten nemen'
Verdrietig nieuws voor Roy Donders: ‘Plots afscheid van jou moeten nemen’
ZIEN: Roy Donders en Michelle showen hun wasbordjes op het strand
ZIEN: Roy Donders en Michelle showen hun wasbordjes op het strand
Lees alle artikelen over Roy Donders