100%NL Magazine Roy Donders
Zie ook:
Delen

Babynieuws voor Roy Donders en vriendin Michelle!

Heel leuk babynieuws voor Roy Donders! Roy en zijn vriendin Michelle verwachten samen hun eerste kindje!

Roy Donders

Roy Donders is een man wat alles kan: Stylist, kapper, mode-ontwerper én zanger. In 2017 bracht hij zijn eerste carnavalshit uit.

Vriendin Michelle

Al maanden is Roy Donders gelukkig met zijn vriendin Michelle. Hoewel zijn liefde voor vrouwen in eerste instantie even moest wennen bij sommige mensen, is het voor zowel het stel als alle andere mensen nu alsof het nooit anders is geweest. Roy plaatst maar al te graag foto’s en video’s samen met Michelle op zijn Instagram en samen beleven zij de leukste momenten. Roy, Michelle en haar dochtertje zijn net terug van vakantie, maar zij kijken maar al te graag naar de toekomst. Het stel heeft grote plannen samen. ‘Het wordt alleen maar mooier en leuker en beter’, laat hij weten in gesprek met RTL Boulevard.

Babynieuws!

Vandaag deelde Roy Donders een nieuwe video op zijn YouTube account met de titel: GROOT NIEUWS!!

In de video is te zien dat Roy en Michelle een zwangerschapstest doen, omdat Roy het ‘gevoel had dat Michelle zwanger zou zijn’. Het stel kan het niet langer afwachten en besluit een zwangerschapsstest te doen. Michelle dacht zelf niet in verwachting te zijn, maar niets is minder waar: ze is zwanger!

Na het zien van twee streepjes gaat Roy helemaal uit zijn dak: ‘Schat, schat!! Ik zei het toch! Ik wist het!’. Je ziet het leuke fragment hieronder vanaf 9:40.

Bron en Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: 'Voor altijd in ons hart'
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Voor altijd in ons hart’
Lees alle artikelen over Roy Donders