100%NL Magazine Roy Donders Michelle
Zie ook:
Delen

Stappen Roy Donders en Michelle binnenkort in het huwelijksbootje?

De twee zijn al jaren gelukkig en hopen samen heel oud te worden, maar willen Roy en Michelle ook trouwen?

Roy & Michelle

Wie kent hem niet? Met zijn unieke stijl en flamboyante persoonlijkheid wist Roy Donders met zijn realityprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’ keer op keer duizenden mensen te boeien. Heel Nederland sloot hem in het hart. Al een tijdje is Roy Donders gelukkig met zijn vriendin Michelle. Roy plaatst maar al te graag foto’s en video’s samen met Michelle op zijn Instagram en samen beleven zij de leukste momenten.

Huwelijk

In de nieuwste LINDA. vertellen Roy en Michelle over hun toekomst samen, want het plan is om samen heel oud te worden en nog veel mooie dingen mee te maken. Hoort daar ook een huwelijk bij? ‘Misschien komt er ooit een heel mooie bruiloft, maar die ligt nog niet in het vooruitzicht’, vertelt Michelle eerlijk. Roy reageert grappend: ‘Als LINDA. ons financiert gaan we morgen trouwen.’

‘We hebben natuurlijk net de B&B opgezet. Er zijn zo veel dingen die we eerst nog willen doen. Wie weet komt er daarna een bruiloft. Ik wil heel graag een echte prinsessenbruiloft. Eerst maar eens sparen. Want half werk, dat doen we niet’, aldus Michelle. Dat komt vast en zeker goed.

Bron en Beeld: LINDA.

Delen

Meer over Roy Donders

Roy Donders en Michelle in tranen: 'Het is een groot onderdeel van ons gezin'
Roy Donders en Michelle in tranen: ‘Het is een groot onderdeel van ons gezin’
AAWH: Zo ziet de 1-jarige dochter van Roy Donders er nu uit
AAWH: Zo ziet de 1-jarige dochter van Roy Donders er nu uit
Lees alle artikelen over Roy Donders