100%NL Magazine Roy Donders Michelle
Zie ook:
Delen

Roy Donders openlijk over zwarte periode in zijn leven en drugsgebruik

In zijn boek "Gewoon Royke" vertelt Roy Donders heel openlijk dat het niet altijd voor de wind is gegaan..

Roy & Michelle

Wie kent hem niet? Met zijn unieke stijl en flamboyante persoonlijkheid wist Roy Donders met zijn realityprogramma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’ keer op keer duizenden mensen te boeien. Heel Nederland sloot hem in het hart. Al een tijdje is Roy Donders gelukkig met zijn vriendin Michelle. Roy plaatst maar al te graag foto’s en video’s samen met Michelle op zijn Instagram en samen beleven zij de leukste momenten.

Donkere dagen

Toch lijkt het niet allemaal van een leien dakje te gaan voor Roy… In zijn boek “Gewoon Royke” onthult de Stylist van het Zuiden de duistere periode in zijn leven na het overlijden van zijn opa en oma en het faillissement van zijn geliefde winkel. Ondanks zijn eerdere succes met de verkoop van huispakken, belandde Roy Donders in een diep dal. Hij vertelt aan RTL Boulevard hoe hij toen in een zwart gat terechtkwam: “Mijn dagen bestonden uit slapen, vier à vijf flessen wijn per avond weg tanken, ieder weekend een paar tien liter tanks lachgas er doorheen, XTC, en heel Brabant door rijden om te feesten.” De voormalige kapper en volkszanger noemt die winkel zijn kindje en beschrijft hoe de klap hem zwaar trof.

Nieuwe hoop en geluk

De zwarte periode duurde de hele coronaperiode en Roy’s ouders wisten hier niets van. Nu gaat het gelukkig weer een stuk beter met Royke. Hij heeft verrassend genoeg een vrouw en kind en geniet van het succes van zijn nieuwe realityserie “Roy Donders: Altijd Wat Bijzonders”. In zijn boek wil hij laten zien dat zijn leven niet altijd over rozen ging: “Ik vond dat heftige verhaal niet erg geschikt voor mijn realityserie, maar ik wilde wel graag kwijt dat het me niet alleen maar voor de wind is gegaan.” Volgens Roy was een boek de meest geschikte manier om zijn verhaal te delen.

 

Bron: RTL Boulevard, Gewoon Royke. Beeld: Instagram Roy Donders

Delen

Meer over Roy Donders

Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Je was op, mijn steun en toeverlaat’
Groot verlies voor Roy Donders en Michelle: ‘Je was op, mijn steun en toeverlaat’
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Roy Donders deelt nieuw gezinskiekje in matching zwemkleding
Lees alle artikelen over Roy Donders