100pmagazine_roycedevries
Zie ook:
Delen

WAUW: Royce de Vries deelt nooit eerder vertoonde trouwfoto’s

Het is alweer een jaar geleden dat Royce en Amanda in het huwelijksbootje stapten. Royce blikt terug op deze sprookjesachtige dag met een reeks bijzondere foto's.

Royce de Vries

Royce de Vries is de zoon van Peter R. de Vries. Net als zijn vader kan hij niet tegen onrecht en is hij dus werkzaam als advocaat. Royce is al jaren samen met zijn grote liefde, Amanda. Met haar stapte hij afgelopen zomer in het huwelijksbootje. Samen kregen zij al een zoontje, Fender. Hij is vernoemd naar zijn overleden opa, want hij heet eigenlijk Fender Peter de Vries.

Vorig jaar november maakten het stel bekend opnieuw een kindje te verwachten. Ruim een week geleden werd de kleine jongen geboren en hij luistert naar de naam Lewis. Het hele gezin zit al dagen op een blauwe wolk. Geweldig om dit gezinsgeluk te zien…

Huwelijksfoto’s

Het is alweer een jaar geleden dat Royce en Amanda elkaar het jawoord gaven. Royce deelt regelmatig foto’s en video’s met zijn grote liefde en hij plaatst zo nu en dan een kiekje, waarin hij vertelt hoe gek hij op haar is, maar dit keer blikt hij terug op het huwelijk met een reeks práchtige trouwfoto’s. ‘Één jaar terug…’, schrijft hij erbij. Wat een bijzondere foto’s zijn dit. ‘Beeldschoon’, reageert een volger en daar sluiten wij ons volledig bij aan. Wat is het toch een prachtig stel.

Bron en Beeld: Instagram Royce de Vries.

Delen