100pmagazine_fransmariska
Zie ook:
Delen

PRACHTIG: Roze en blauwe hartjes voor Mariska Bauer

Als er iets is waar Mariska van houdt, is het quality time met het hele gezin (en aanhang). Zij deelt vol trots een prachtige foto.

Frans en Mariska Bauer

Waar de roddels, geruchten en scheidingen je rond de oren vliegen in BN’er-land staat er een koppel nog als paal boven water: Frans en Mariska Bauer. Het gelukkige stel is alweer heel wat jaren getrouwd en nog altijd even gelukkig.

Toen Frans en Mariska met elkaar in het huwelijksbootje stapten beloofden ze elkaar de eeuwige trouw, in voor- en tegenspoed. En dat hebben ze inmiddels waargemaakt. Toen Mariska twee jaar geleden getroffen werd door een herseninfarct ging het gezin Bauer door een heftige en zware periode heen. Het was een spannende tijd waarin Mariska veel heeft moeten herstellen en revalideren, maar gelukkig is ze vandaag de dag weer zo goed als de oude.

Roze en blauw

Waar wij en de rest van Nederland heel blij van worden, zijn Mariska’s foto’s en video’s op Instagram. Zij verblijdt iedereen met haar positiviteit, lieve woorden en glimlach van oor tot oor.

Het afgelopen weekend deelde zij een prachtige foto met haar kroost: haar vier jongens. Bij de foto schreef Mariska geen tekst, maar enkelt vier blauwe en één roze hartje. Dat zegt genoeg. Wij zien een hele trotse moeder en vier blije, dankbare zoons.

Bron en Beeld: Instagram Mariska Bauer

Delen

Meer over Mariska Bauer

WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
AAWH: Frans en Mariska Bauer staan stil bij bijzonder jubileum
Lees alle artikelen over Mariska Bauer