100%NL Magazine Ruud de Wild
Zie ook:
Delen

LEZEN: Ruud de Wild deelt heftig verhaal en doet aangifte

Ruud is afgelopen vrijdag ontsnapt aan een heftige overval. In zijn radioprogramma omschrijft hij wat hij heeft meegemaakt.

Ruud de Wild

Ruud de Wild, de man met die onmiskenbare stem, heeft al decennialang de radio veroverd. Of het nu de vroege middag is of de avondspits, Ruud weet precies hoe hij zijn luisteraars moet vermaken met zijn unieke humor en scherpe interviews.

Aangifte

Ruud heeft vorige week iets heftigs meegemaakt en dit is gelukkig goed afgelopen. In zijn radioprogramma De Wild In De Middag vertelde hij namelijk dat hij bijna slachtoffer is geworden van een horlogebende. Ruud merkte dat hij gevolgd werd toen hij vrijdag naar een locatie in Amsterdam reed. ‘Ik was iets vergeten in de auto en pakte dat dus, en toen stond iemand opeens heel vlak achter mij. Ik zag hem kijken naar mijn horloge. Ik keek hem aan en daar had hij niet op gerekend. Ik had iets zwaars in mijn handen, dat zag er blijkbaar dreigend uit’, aldus Ruud.

Mislukt

De man in kwestie leek iets te seinen naar een auto die schuin tegenover het pand stond. De man bleef in de buurt rondhangen toen Ruud naar binnen ging. ‘Lang verhaal kort: ik doe de luxaflex open en ik kijk die twee gasten aan, en de auto gaat er als een gek vandoor.’ Ruud belde gelijk de politie en gaf het kenteken door. ‘Die was er binnen tien minuten. Dit was een mislukte overval.’ Ruud geeft aangifte gedaan en draagt nu even geen horloge meer. Dat is natuurlijk geheel begrijpelijk…

Bron en Beeld: ANP en Radioprogramma De Wild In De Middag

Delen

Meer over Ruud de Wild

LEZEN: Ruud de Wild doet boekje open over liefdesleven
LEZEN: Ruud de Wild doet boekje open over liefdesleven
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
LEZEN: Dít is de echte reden waarom Ruud en Olcay uit elkaar zijn
Lees alle artikelen over Ruud de Wild