100%NL Magazine Olcay Ruud

HI-LA-RISCH: Ruud de Wild kruipt in de huid van zijn geliefde Olcay!

Middenin de winkel besluit Ruud de Wild om zijn geliefde Olcay eens te imiteren. En dat levert een hilarische video op!

Ruud de Wild

Als je het ons vraagt zijn Ruud de Wild en Olcay Gulsen een van de leukste koppels die ons land kent. Sinds ze samen zijn schreeuwen de twee hun liefde voor elkaar van de daken, maken ze onvergetelijke reisjes én hebben ze vooral ontzettend veel lol met elkaar.

Ruud staat bekend om onder andere zijn humor en gelukkig voor Ruud geniet Olcay daar met volle teugen van. Regelmatig lukt het haar niet om haar lach in te houden wanneer Ruud zijn grapjas aan heeft.

Zoals een paar maanden geleden, toen hij Olcay verraste met een mysterieus pakketje… benieuwd naar die grap? Dat zie je in deze video!

Imitatie van zijn geliefde Olcay

Vandaag zijn Ruud en Olcay lekker aan het shoppen en kan Ruud het niet laten om zijn vriendin weer eens lekker te laten lachen. Alleen is zij zelf dit keer de kern van de grap.

Gekleed in en bruine bontjas en met een tasje paradeert hij vol zelfvertrouwen door de winkel en doet hij alsof hij Olcay is. Gelukkig voor ons heeft Olcay alles op film!

‘Pretending to be me.. but he bought the bag.’

Ruud reageert zelf ook onder de video. Hij schrijft: ‘Well I bought de tas because ik werd gek van jouw spullen dragen lieverd.’ De volgers van Olcay komen niet meer bij van het lachen en posten massaal allemaal lach-emoticons onder de video.

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen