Na heftig bericht zet Ruud de Wild zijn Olcay in het zonnetje
Zie ook:
Delen

Na heftig bericht zet Ruud de Wild zijn Olcay in het zonnetje

Gisteren maakte Ruud de Wild bekend dat hij kanker heeft. Vandaag laat hij weten dankbaar te zijn voor alle lieve berichten die hij heeft ontvangen.

Diagnose darmkanker

Gisteren maakte Ruud de Wild bekend dat hij darmkanker heeft. ‘Ik ben er vroeg bij, heb ik gehoord. Ik moet nog een keer geopereerd worden. Ik moet gaan revalideren. Ik ben gezegend met de beste artsen.’ Alhoewel Ruud het eigenlijk voor zichzelf wilde houden, heeft hij het toch uiteindelijk verteld.

De aankomende maanden is Ruud niet te horen op de radio, hij moet na zijn operatie werken aan zijn herstel. Dit zal ongeveer zo’n 3 maanden gaan duren.

Olcay in het zonnetje

Na dit heftige bericht werd Ruud overladen met de liefste berichtjes en beterschapswensen. Op Instagram laat hij vandaag weten: ‘Lieve iedereen, Wat een hoop berichten. Daar ben ik stil van.’ Natuurlijk haalt Ruud veel steun uit al deze berichten, maar hij heeft één grote steun en toeverlaat, en dat is Olcay.

‘Naast de beste chirurg/professor heb ik de liefste, fijnste, knapste, slimste en vooral grappigste naast me. Olcay, jij bent alles wat ik wens’, laat Ruud weten.

Olcay is natuurlijk ook geschrokken van het bericht. Zij laat weten: ‘Bedankt voor al jullie lieve berichten over Ruud. Hij is enorm onder de indruk van al jullie steun en liefde. Ik ga goed voor hem zorgen en jullie op de hoogte houden.’

Bron en Beeld: Instagram Ruud de Wild

Delen

Meer over Ruud de Wild

Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? 'Dit weekend heb ik geoefend.'
Kiest Ruud de Wild voor een carrièreswitch? ‘Dit weekend heb ik geoefend.’
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Ruud de Wild beleeft onvergetelijke avond met jongste dochter
Lees alle artikelen over Ruud de Wild