100%NL Magazine Samantha Steenwijk
Zie ook:
Delen

Samantha Steenwijk deelt romantische kiekjes met vrouw Daisy: ‘Ze gaat nog als de brandweer’

Vorige week was het de verjaardag van Samanta's vrouw Daisy. Samantha Steenwijk deelde daarom een aantal romantische kiekjes!

Samantha Steenwijk

In 2013 besloot Samantha Steenwijk dat het tijd was om haar zangcarrière een boost te geven en dus deed ze mee aan het programma Bloed, Zweet & Tranen. Vanaf dat moment leerde Nederland kennis maken met de blonde volkszangeres.

Inmiddels kennen we Samantha allemaal en zien we haar regelmatig voorbij komen in verschillende programma’s. Zo deed ze mee aan De Verraders, was ze jurylid in K2 zoekt K3 en ook jurylid tijdens De Hollandse Nieuwe.

Vrouw Daisy

Gelukkig voor Samantha heeft ze naast haar drukke carrière een stabiele thuisbasis. Ze vindt de rust bij haar vrouw Daisy, met wie ze dit jaar 10 jaar getrouwd is.

Maar Samantha woont niet alleen samen met Daisy, maar ook met haar paarden! Een apetrotse Samantha is namelijk eigenaar van twee prachtige Friese paarden. Benieuwd naar de paarden? Die zie je hier!

‘Ze gaat nog als de brandweer’

Vorige week vierde Samantha de 36e verjaardag van haar lieve vrouw Daisy. Een goed moment om haar eens flink in het zonnetje te zetten, en dat deed Samantha! Op Instagram deelde ze een aantal romantische kiekjes, wat een mooi stel!

‘Mijn liefde jarig! 36 jaar, maar ze gaat nog als de brandweer. Gefeliciteerd m’n schat.’

Bron en Beeld: Instagram Samantha Steenwijk

Delen

Meer over Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk straalt: 'Is het een jongen of meisje?'
Samantha Steenwijk straalt: ‘Is het een jongen of meisje?’
Samantha en Daisy diepbedroefd: 'Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen'
Samantha en Daisy diepbedroefd: ‘Zo vreselijk mooi, alles klopte aan je m’n lieve jongen’
Lees alle artikelen over Samantha Steenwijk