100pmagazine_sarahvansoelen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Sarah van Soelen geeft ons Barbie vibes met déze outfit!

Sarah van Soelen zien we vaak verschijnen op Instagram met een opvallende outfit. Ook dit keer heeft ze haar best gedaan!

Sarah van Soelen

Sarah leerden we allemaal kennen door haar eerdere relatie met zanger André Hazes. Vanaf dat moment ging de media los en werd Sarah van Soelen op de voet gevolgd. Helaas voor dit stel heeft het niet lang mogen duren. Ondanks dat de twee het einde van hun relatie nooit bekend hebben gemaakt, weet iedereen dat ze niet meer samen zijn. Toch heeft Sarah veel fans erbij gekregen afgelopen tijd!

100%NL Magazine Andre Hazes Sarah van Soelen

Bijzondere outfit

Naast het liefdesleven van Sarah smullen haar fans ook van de outfits die ze post. Want eerlijk is eerlijk, Sarah ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit. Ook nu weet ze veel volgers te verrassen met haar outfit ‘Orange is the happiest color.”  En ze zijn ontzettend positief: ‘ Leuk sinaasappeltje nee hoor grapje staat je geweldig’ en ‘I totally agree! Love orange!’.

https://www.instagram.com/p/CaZ7680Dwzi/?utm_source=ig_web_copy_link

Nieuwe liefde

Ook gaan er geruchten dat de mooie blondine weer een nieuwe liefde heeft gevonden. Zo kreeg ze met Valentijnsdag een mooie grote bos met rozen. Zou ze dan toch haar ware liefde gevonden hebben?

Bron: Instagram Sarah van Soelen

Delen

Meer over Sarah van Soelen

LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde
LEZEN: Ex van André Hazes opnieuw gelukkig in de liefde
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
Lees alle artikelen over Sarah van Soelen