100pmagazine_sarahvansoelen
Zie ook:
Delen

FOTO: Sarah van Soelen deelt prachtige beelden van zwangerschapsshoot!

Sarah van Soelen deelt op Instagram prachtige beelden van een zwangerschapsshoot.

Sarah van Soelen

Sarah leerden we allemaal kennen door haar eerdere relatie met zanger André Hazes. Vanaf dat moment ging de media los en werd Sarah van Soelen op de voet gevolgd. Helaas voor dit stel heeft het niet lang mogen duren. Ondanks dat de twee het einde van hun relatie nooit bekend hebben gemaakt, weet iedereen dat ze niet meer samen zijn. Toch heeft deze influencer er veel fans erbij gekregen de afgelopen tijd!

Woede

Een paar weken geleden beet Sarah nog van zich af, nadat ‘juice-queen’ Yvonne Coldeweijer schreef dat Sarah het zwaar had om de geruchten rondom haar ex André Hazes aan te horen. En dat was volgens Sarah niet waar. In een woedend bericht liet ze toen weten: ‘Grow the fack up girl! Ik ga al maanden lang verder met mijn leven en dit is het laatste waar ik mij druk om maak.’

Zwangerschapsshoot

Gelukkig heeft Sarah veel andere leukere dingen aan haar hoofd waar ze zich wél druk om kan maken. Of naar uit kan kijken! Zoals de komst van haar kleine neefje. Haar schoonzus Noami is in blijde verwachting.

Julia, het jongere zusje van Sarah, Naomi en Sarah hebben een hele hechte band samen. Tijdens de zwangerschapsshoot van Naomi kwamen de trotse aanstaande tantes ook even langs om een mooie foto te maken. Vol trots deelt Sarah dit op haar Instagram.

Bron en Beeld: Instagram Sarah van Soelen

Delen

Meer over Sarah van Soelen

ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
ZIEN: Sarah van Soelen haalt extreem uit naar Yvonne Coldeweijer
WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel
WOW: Sarah van Soelen bijna onherkenbaar door nieuw kapsel
Lees alle artikelen over Sarah van Soelen