SCHATTIG: Caroline Mol deelt mierzoete vakantiekiekjes van Lina
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Caroline Mol deelt mierzoete vakantiekiekjes van Lina

Als wij ergens geen genoeg van kunnen krijgen, zijn het foto's van de kinderen van Caroline Mol en Jan Dulles. Gisteren plaatste zij weer wat heerlijke foto's van haar dochter.

Vakantie

De vakantie in Griekenland zit er voor Caroline Mol en Jan Dulles alweer een tijdje op. Samen met de kinderen waren zij aan het eilandhoppen langs de Griekse eilanden Zakynthos, Kefalonia en Lefkas. Toch delen zij zo nu en dan nog wat vakantiekiekjes van hun kinderen. Niet alleen Jan en Caroline genieten hiervan, ook hun volgers vinden de foto’s geweldig om te zien, want James en Lina zijn echt twee schatjes. Gisteren deelde Caroline wat foto’s van haar jongste lachebekkie, Lina. ‘TB naar wat vakantie-kiekjes van onze gezellige meid’, schrijft Caroline onder de foto’s. Van deze ondeugende meid kan echt niemand genoeg krijgen..

Knappe kinderen

Waar veel volgers zich steeds over blijven verbazen, is over het feit hoe knap en lief de kinderen van Jan en Caroline zijn. Het lijkt niet uit te maken hoeveel foto’s zij van hun kinderen online zetten, de volgers blijven het geweldig vinden. ‘Wat een ontzettende knappe kinderen hebben jullie toch’, ‘Wat een heerlijk lachebekje is het toch’ en ‘Prachtig, wat een lief en vrolijk meisje en een trotse moeder!’, reageren wat volgers onder de foto. Dat Caroline Trots is op haar kinderen, staat vast.

Tatoeage

Eerder deze week plaatste Caroline een minder vrolijk bericht, al had het wel een prachtige, emotionele betekenis. Caroline deed een oproep via Instagram, want zij wilde graag weten waar zij de meest dunne tatoeages kon laten zetten. Nadat zij een afspraak wilde maken, kreeg zij een bericht dat er op 13 september een plekje over was. De geboortedatum van haar overleden dochtertje Donna-Maria. Alsof het zo moest zijn. Op Instagram deelde Caroline het resultaat en dat was de naam van Donna-Maria met wat hartjes en sterretjes op haar pols. Een emotionele tatoeage, maar wel één die ontzettend veel voor haar betekent en ervoor zorgt dat haar dochter nóg meer bij haar is.

https://www.instagram.com/p/CiicohwM1Sz/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
SMELT: Caroline Mol laat alle harten sneller kloppen met fotoreeks van Lina
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Lees alle artikelen over Caroline Mol