100%NL Magazine Bridget Maasland
Zie ook:
Delen

FOTO: Zo ziet de schoondochter van Bridget Maasland eruit!

Mees, de zoon van Bridget, is gelukkig in de liefde en van dat liefdesgeluk geniet Bridget ook enorm. Zij deelt een te leuke foto van haar zoon en schoondochter samen.

Bridget Maasland

Bridget Maasland kennen we allemaal als de goedlachse, knappe, blonde presentatrice, die al heel wat tv-klussen op haar naam heeft staan. Haar eerste klus was voor TMF, waar Bridget werkte als vj. Iets later ging Bridget aan de slag voor BNN en weer iets later begon zij bij RTL. Momenteel staat de presentatrice dagelijks aan de desk bij RTL Boulevard.

Zoon Mees

Bridget is hartstikke gelukkig met haar lieve zoon, Mees. Samen met hem maakt zij de mooiste momenten mee en zij gaan regelmatig met elkaar op vakantie naar een bijzonder land. Zo waren zij een paar maanden geleden met elkaar in Japan en vorig jaar gingen zij samen naar Denemarken. Geweldig om te zien!

Schoondochter

Mees heeft momenteel een vriendin en daar geniet niet alleen hij, maar ook Bridget enorm van. Zij deelde het afgelopen weekend een te leuke foto van Mees met zijn vriendin. ‘Kleine jongens worden groot. Zo heerlijk dat ik deze fase ook van dichtbij mee mag maken. Lekker shoppen met Mees en zijn vriendin Nienke.zo gezellig!!’, schreef Bridget eronder. Wat een leuk stel!

Bron en Beeld: Instagram Bridget Maasland

Delen

Meer over Bridget Maasland

Bridget Maasland gespot met een bekende 'Oude liefde roest niet'
Bridget Maasland gespot met een bekende ‘Oude liefde roest niet’
Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!
Bridget Maasland en zoon Mees showen beiden hun sixpacks!
Lees alle artikelen over Bridget Maasland