100%NL Magazine Shelley Vol
Zie ook:
Delen

WOW: Zó viel Shelley van OG3NE maar liefst 25 kilo af!

Shelley viel 25 kilo af

Shelley Vol van OG3NE heeft tijdens de coronacrisis duidelijk niet stil gezeten! De mooie verschijning is aan de slag gegaan met haar gewicht en is maar liefst 25 kilo afgevallen. Een poosje geleden postte Shelley al een foto van zichzelf waarbij ze er super goed uit zag!

Samantha Steenwijk vertelde in RTL Boulevard hoe Shelley de kilo’s is kwijtgeraakt. ‘Ze ziet er zo goed uit. Ze is best klein, dus het is dan helemaal veel. Ze loopt altijd een beetje te stoeien met haar gewicht, nu top.’ Ook schijnt Samantha te weten hoe Shelley alle kilo’s is kwijtgeraakt, via het Alizonne dieet.

100%NL Magazine Shelley Vol

Alizonne dieet

Het Alizonne dieet is een bekend dieet onder de BN’ers. Ook Trijntje Oosterhuis en Shirma Rouse vielen dankzij het dieet talloze kilo’s af. Shirma vertelde destijds: “Ik zie allerlei aannames voorbij komen dus even ter verduidelijking. Dit proces doe ik onder begeleiding van @alizonne Is een medisch dieet die ik vorig jaar Juni bent begonnen op aanraden van mijn girl @trijntjeoosterhuis (nog altijd heel dankbaar)! En verder sport ik lekker veel samen met een groep vrienden lekker in mijn eigen tempo! Geen maag verkleining of andere ingrepen. Gewoon dieet en beweging!”

 

Beeld: Instagram Shelley Vol, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over OG3NE

WOW: Zó viel Shelley van OG3NE maar liefst 25 kilo af!
WOW: Zó viel Shelley van OG3NE maar liefst 25 kilo af!
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: 'Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig'
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: ‘Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig’
Lees alle artikelen over OG3NE