WOW: Shirma Rouse valt 50 kilo af en deelt haar geheim!

WOW: Shirma Rouse valt 50 kilo af en deelt haar geheim!

Shirma Rouse is hartstikke trots op zichzelf. Ze is maar liefst 50 kilo afgevallen. En ze legt uit hoe ze dat heeft gedaan

Zojuist plaatste Shirma een video op haar Instagram waarin ze iedereen bedankt voor de leuke berichtjes. Gister deelde ze namelijk op haar story foto’s van voor en na haar afvalrace. En daar zijn zoveel reacties op gekomen dat Shirma iedereen toch even wilde bedanken via deze video.

Onder de video legt ze ook uit hoe ze zoveel kilo is afgevallen. “Ik zie allerlei aannames voorbij komen dus even ter verduidelijking. Dit proces doe ik onder begeleiding van @alizonne Is een medisch dieet die ik vorig jaar Juni bent begonnen op aanraden van mijn girl @trijntjeoosterhuis (nog altijd heel dankbaar)! En verder sport ik lekker veel samen met een groep vrienden lekker in mijn eigen tempo! Geen maag verkleining of andere ingrepen. Gewoon dieet en beweging!”

Ook veel BN’ers reageren onder haar video. Zo zegt Edsila Rombley ‘Powerrrrrr!!!! It’s all about your mindset!’ en zijn Nicolette van Dam en Glennis Grace ongelooflijk trots op haar. Wat ziet ze er prachtig uit zeg. Echt fantastisch gedaan!

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram