VIDEO: Shelly Sterk krijgt geweldige makeover van Mari van de Ven!
Zie ook:
Delen

VIDEO: Shelly Sterk krijgt geweldige makeover van Mari van de Ven!

Op Instagram zien we dat niemand minder dan Shelly Sterk onder handen wordt genomen door Mari van de Ven, ze krijgt een prachtige makeover!

Shelly Sterk

Shelly Sterk is een bekende Nederlandse televisiepresentatrice die we onder andere kennen van Shownieuws en Expeditie Robinson. Door haar charisma en stralende look is ze een zeer gewaardeerde BN’er in showbizzland.

Zoontje Jake

Alweer een aantal jaar geleden stapte Shelly in het huwelijksbootje met haar grote liefde Mark, samen hebben zij zoontje Jake. Het oogappeltje van papa en mama! Jake steelt iedereen zijn hart met zijn schattige kuiltjes in zijn wangen en twee kleine pretoogjes. Shelly doet haar volgers dan ook zeker een plezier, wanneer zij foto’s en video’s van deze lieve jongen plaatst.

Mari van de Ven

Shelly is van nature al een echte beauty, maar ze is nu nóg mooier geworden! Ze werd onder handen genomen door Mari van de Ven.

Op Instagram deelt Mari een video van de nieuwe look van Shelly. Hij schrijft: ‘Nieuwe coupe voor Shelly Sterk!’. Tijdens de video zie je het hele proces van de nieuwe coupe van Shelly en het eindresultaat is geweldig! Shelly is er zelf ook zichtbaar heel erg blij mee. Ze kan er weer even tegenaan!

De reacties stromen binnen onder de post van Mari en heel veel mensen reageren met een hartje. Benieuwd naar de nieuwe look van Shelly? Check dan de video hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Mari van de Ven

Delen

Meer over Shelly Sterk

Wegsmelten bij de foto's van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
Wegsmelten bij de foto’s van Shelly Sterk en haar pasgeboren zoontje
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
BABYNIEUWS: Shelly Sterk is bevallen van tweede zoontje!
Lees alle artikelen over Shelly Sterk